Απάντηση Δ. Θωμαΐδου στις καταγγελίες για το περιστατικό στη κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Περισσού

Νέα Ιωνία 29/01/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απάντηση Δέσποινας Θωμαΐδου στις καταγγελίες για το περιστατικό στη κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Περισσού

Με αφορμή την ανακοίνωση για το ατυχές περιστατικό το οποίο καταγγέλλει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο ΚΑΠΗ Περισσού και για το οποίο και ο ίδιος παραδέχεται ότι ουδεμία εμπλοκή είχα ως Δήμαρχος, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Η δημοκρατική μου παιδεία και στάση ζωής είναι γνωστές όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με συνέπεια στην τοπική αυτοδιοίκηση στην πόλη μας. Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα τα καθήκοντα μου, σωρεία ανακοινώσεων και δημοσιευμάτων, πολλά των οποίων δημοσιεύονται από την μείζονα αντιπολίτευση, καταφέρονται προσωπικά εναντίον μου με φράσεις απαξίωσης και σεξισμού (“κλαψουρίσματα’’, ‘’αυτοκράτειρα’’, ‘’μεγαλειοτάτη’’). Κι όλα αυτά με αφορμή τη συντήρηση και τον ευπρεπισμό μετά από δεκαετίες πολλών δημοτικών κτιρίων και έργων τα οποία επισκέπτονται και τελικά απολαμβάνουν οι δημότες μας. Για τα έργα αυτά το πρόβλημα σας περιορίζεται στην επιλογή του χρώματος και τη σημειολογία που αυτό γεννά!

Δικαιούμαι, λοιπόν, να ρωτήσω αν αξίζουμε μια καθημερινή ζωή ποιότητας με ανακαινισμένες δημοτικές υποδομές, μια δηλαδή καλύτερη Νέα Ιωνία. Θα ήθελα την ίδια ευαισθησία που δείξατε στο καταδικαστέο, κατά τα άλλα, αυτό περιστατικό να την αποδεικνύετε καθημερινά σε όλα τα θέματα του ‘’δημοτικού μας βίου’’. Βοηθάτε με την στάση σας άραγε στην εμπέδωση του δημοκρατικού κλίματος στην πόλη μας; Πρέπει να αναρωτηθείτε. Εμείς ως δημοτική αρχή πάντως θέλουμε να γίνουμε η Αλλαγή στον τόπο μας. Εσείς το μπορείτε; Η πολιτική είναι μια διαδικασία συνέπειας και συνέχειας.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ