Απάντηση της Δ. Θωμαΐδου στον Δ. Πανταγιά για την προμήθεια άρτων στα σχολεία

Νέα Ιωνία 28/01/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απάντηση της Δέσποινας Θωμαΐδου προς Δημ. Πανταγιά για την προμήθεια άρτων στα σχολεία

Κύριε Πανταγιά,
Διευθυντή του 5ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

Με έκπληξη και συνάμα δικαιολογημένη απορία για την άγνοιά σας, παρά τα έτη υπηρεσίας σας και τις διοικητικές θέσεις στις οποίες έχετε υπηρετήσει, ανέγνωσα επιστολή σας στον τοπικό τύπο σχετικά με τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών στις σχολικές μονάδες της πόλης μας και την «εύλογη» κατά την άποψή σας ερώτηση, την οποία υπογράφετε ως υπηρεσιακός παράγοντας σε αυτή τη φάση.

Θα ήθελα να θυμίσω στη μάλλον ασθενική και επιλεκτική, κατά περίπτωση, μνήμη σας ότι δεν προβλέπεται, όχι σήμερα αλλά από μακρού παρελθόντος, βάσει της κείμενης νομοθεσίας περί επιλεξίμων δαπανών των Σχολικών Επιτροπών των Δήμων οποιαδήποτε δαπάνη για την προμήθεια άρτων για οποιαδήποτε σχολική θρησκευτική εορτή.

Δεν μπορώ λοιπόν να ερμηνεύσω το όψιμο ενδιαφέρον σας. Ίσως είναι νωπή η πικρία σας από την πανηγυρική απόρριψη της προσφυγής που καταθέσατε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τη νομιμότητα της σύνθεσης της Σχολικής Επιτροπής σε ό,τι σας αφορά προσωπικά.

Σας παρακαλώ να περιοριστείτε στο θεσμικό σας ρόλο ως Διευθυντής σχολικής μονάδας και στα απορρέοντα από αυτόν, καθήκοντά σας.

Δέσποινα Θωμαΐδου
Δήμαρχος Νέας Ιωνίας
Επικεφαλής Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής»


Διαβάστε την Επιστολή του Διευθυντή του 5ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας, κ. Δημ. Πανταγιά και την Ανακοίνωση των Σχολικών Επιτροπών για τους άρτους στα σχολεία

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ