Απάντηση του κ. Α. Χατζησαββίδη στην “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΤΗΣ 18/5/2020

Να εκφράσω την χαρά μου ή την απογοήτευσή μου για την τελευταία ανακοίνωση της Γραμματείας για την “ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ” που δηλώνει: «Είναι η τελευταία φορά που μας απασχολεί δημοσίευμα με συκοφαντικές ερωτήσεις του αντιδημάρχου «οικονομικών».

Ένα δημοσίευμα γεμάτο σοβαρά ολισθήματα και ανακρίβειες που πηγάζουν από την προσωπική του εμπάθεια απέναντι σε στελέχη της παράταξης μας».

Η Γραμματεία της Παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ συνεχίζει να φέρεται και άγεται από το διαχρονικό πολιτικό δίδυμο του κ. Γκότση και τις κ. Κατημερτζή. Γιατί δεν απαντάνε οι ίδιοι, αφού αναφέρονται τα συγκεκριμένα πρόσωπα;

Ποια ακριβώς είναι τα σοβαρά ολισθήματα και ανακρίβειες που πηγάζουν από την προσωπική μου εμπάθεια απέναντι σε στελέχη της παράταξης σας;

Οι προσωπικές μας διαφορές γνωρίζεται πολύ καλά λύθηκαν στα δικαστήρια.

Εδώ κρινόμαστε για τις πολιτικές που ασκήθηκαν και ασκούνται. Θα πάρετε θέση;

Ήταν ή δεν ήταν υπεύθυνοι και υπόλογοι οι συγκεκριμένοι που παράνομα δεν έγινε κανένας ετήσιος απολογισμός από το 2011 έως το 2019 στις Σχολικές Επιτροπές;

Απάντησαν ποτέ για όλα – όσα τους καταμαρτυρεί στο ΠΟΡΙΣΜΑ του, ο Ελεγκτής Δημόσιας Διοίκησης;

Απάντησαν ποτέ στις έγγραφες καταγγελίες του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Κωστάκη που διαδέχθηκε την κ. Κατημερτζή και διατύπωσε στην επιστολή παραίτησής του κατά γράμμα: «Επί πεντέμισι χρόνια η Αντιδήμαρχος άφησε χρέος εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Οι Σχολικές Επιτροπές χρώσταγαν στο ΙΚΑ, στην ΕΥΔΑΠ, στον ΟΤΕ, την ΕΦΟΡΙΑ, στο Μετοχικό Ταμείο σε προμηθευτές».

Ο κ. Γκότσης έπαιρνε παράνομα τον δεύτερο μισθό από την (ΠΕΔΑ) Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής ναι η όχι;

Πήρε ως υψηλόμισθο σύμβουλό του στην (ΠΕΔΑ) τον σύζυγο της κ. Κατημερτζή ναι ή όχι; Είχατε και σεις συμμετοχή σε κείνη την απόφαση;

Άλλος επόμενος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής πήρε την αρμοδιότητα της κατασκήνωσης πλην της κ. Κατημερτζή;

Αλήθεια πιστεύετε πως υπάρχουν συκοφαντικές ερωτήσεις;

Για συκοφαντία ο μόνος που καταδικάστηκε πρωτόδικα, είναι ο τότε Δήμαρχος κ. Γκότσης με 9 μήνες φυλακή και στο Εφετείο μετά 8 χρόνια ζήτησε συγνώμη, από τον γράφοντα για να μπορεί να ξανά είναι υποψήφιος Δήμαρχος.

Για συκοφαντική δυσφήμιση μήνυσε η κ. Κατημερτζή τον κ. Καρβουνιάρη Αντώνη, επειδή μέσα στη Δημοτική Ομάδα της Παράταξης σας, αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως αποδεικνύεται από τα πρακτικά, την κατήγγειλε για κακοδιαχείριση και ο κ. Καρβουνιάρης αθωώθηκε στο δικαστήριο. Θυμίζω ποιοι ήταν μάρτυρες κατηγορίας, οι κ.κ Γκότσης, Χαμαλίδης Κυριάκος και Αμανατίδης Σπύρος. Βέβαια η ίδια ζήτησε και κατάφερε να σας “πείσει”, να τον διαγράψετε από την Παράταξή σας.

Μήπως είναι ψέματα ότι από την παράταξή σας αποχώρησαν ή διαγράφηκαν η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων σας;

Στη προηγούμενη ανακοίνωση, σας προκάλεσα να κάνουμε όποτε θέλετε συζήτηση για την κατασκήνωση και την αύξηση του λειτουργικού κόστους της, από 220.000 που την παρέδωσε ο κ. Κολμανιώτης στις 290.000 χιλιάδες που έφτασε με αρμόδια την κ. Κατημερζή. Επειδή έκανε ένα σχόλιο στην προηγούμενη ανακοίνωση, ότι λέω την μισή αλήθεια, ας ζητήσει να κάνουμε αναλυτική επίσημη κουβέντα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Να προσκομίσει τα δικά της στοιχεία η κ. Κατημερτζή που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της. Τα τελευταία σπιτάκια στην κατασκήνωση, που επικαλείται τα τοποθέτησε ο κ. Κολμανιώτης και όχι η ίδια.

Σήμερα θα δώσω ένα ακόμη στοιχείο που αφορά διαχρονικά τον κωδικό για την απολύμανση της κατασκήνωσης, για να καταλάβετε γιατί αυξήθηκε στη θητεία της το κόστος. Το 2014 το κόστος ήταν 956,94 ευρώ, το 2015 ήταν 809,34 ευρώ, το 2016 ήταν 886,82 ευρώ, το 2017 σχεδόν τριπλασιάστηκε 2.480,00 ευρώ και το 2018 τετραπλασιάστηκε 3726,44 ευρώ.

Αξιαγάπητοι της Γραμματείας που δεν γνωρίζω ποιοι ακριβώς είσαστε, δικό σας θέμα είναι αν θα συνεχίσετε αυτή την πολιτική να πετάτε την μπάλα στην εξέδρα, που έφτασε την Παράταξή σας στη σημερινή κατάσταση.

Είμαι στη διάθεσή σας με ακλόνητα στοιχεία να συνεχίσουμε την αντιπαράθεση για τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος τότε και τώρα, προς αποκατάσταση της αλήθειας και ενημέρωσης των συμπολιτών μας.

Σας ξανά προκαλώ με στοιχεία να μου κάνετε αυστηρή κριτική ως Αντιδήμαρχο Οικονομικών αν έγινε ή γίνεται κάτι παράνομο στο Δήμο.

Μοναδικός μου στόχος είναι να υπηρετήσω όπως ορκίστηκα, με όλες μου τις δυνάμεις και πλήρη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ τους συμπολίτες μας και όχι ο βιοπορισμός μου από το Δήμο.

Αριστείδης Χατζησαββίδης
Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Νέας Ιωνίας

Νέα Ιωνία 22/5/2020


Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ