Απάντηση του Προέδρου του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. στην Επιστολή του κ. Παν. Μανούρη

Λογότυπο ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Δήμου Νέας Ιωνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση του Προέδρου του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. στην Επιστολή του κ. Παν. Μανούρη.

                Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα (21/8/2020) την επιστολή του επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργία-Αλληλεγγύη» κ. Παν. Μανούρη προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ιωνίας, τους Δημοτικούς Συμβούλους, το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.

                Δεν γνωρίζω γιατί έπρεπε αυτή η επιστολή να απευθύνεται στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Δημοτικούς Συμβούλους. Μήπως για να απαντήσουν εκείνοι;

                Για λόγους δεοντολογίας και αν θέλατε ΑΜΕΣΗ απάντηση στα ερωτήματά σας,θα έπρεπε να απευθύνετε την επιστολή στον Πρόεδρο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. με κοινοποίηση στο Πρόεδρο του Δ.Σ., τους Δημοτικούς Συμβούλους κλπ. ώστε να μας «συνετίσουν» και να μας «αναγκάσουν» να συμμορφωθούμε σύμφωνα με τις υποδείξεις σας!

                Μήπως για την σύγκληση  μιας Επιτροπήςτου ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. θα έπρεπε να γνωρίζει ο Πρόεδρος πότε θα επιστρέψουν τα μέλη του Διοικ. Συμβουλίου του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. από τις θερινές τους διακοπές; Μήπως το θέμα αυτό πρέπει  να απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ν. Ιωνίας και πρωτίστως όργανα εκτός από το Διοικ. Συμβούλιο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.;

                Χαίρομαι πάντως που δεν αναγνωρίζετε δόλο στις ενέργειές μας. Οι οποιεσδήποτε διαφοροποιήσεις,θα ήθελα να σας γνωρίσω, ότι συζητούνται μέσα στο Διοικ. Συμβούλιο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. και εκεί τελειώνουν. Λειτουργούμε θεσμικά.

                Έτσι έκρινα για να μην έρχονται 2 φορές τα μέλη της Επιτροπής Αχρήστευσης Υλικού, η σύγκλησή της να γίνει μισή ώρα πριν την σύγκληση του Διοικ. Συμβουλίου του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Που είδατε το παράδοξο! Εμείς είμαστε εδώ και ασχολούμαστε με τα θέματα του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Άλλωστε αν λείπει κάποιος υπάρχει και ο αναπληρωτής του. Το αν θα συνεδριάσει η Επιτροπή μετά την επιστολή σας είναι θέμα καθαρά δικό της. Δεν θα της το υποδείξουν άλλοι.

                Να σας επισημάνω ότι το Διοικ. Συμβούλιο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. ελέγχεται από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας (Δημοτικό Συμβούλιο, Οικονομική Επιτροπή κ.α.)για συγκεκριμένες πράξεις του που έχουν να κάνουν με θέματα οικονομικού περιεχομένου π.χ. Προϋπολογισμός, Οικονομικές Καταστάσεις,Προγραμματισμός,Στοχοθεσία. Μέχρι εκεί.

                                                                                         Λουκάς Π. Χριστοδούλου

                                                                                        Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.

Κοινοποιήσεις:

– Δήμαρχο Ν. Ιωνίας κα. Δέσπ. Θωμαΐδου

– Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κων. Κουλούρη

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ