Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον «Ιωνικό Σύνδεσμο» για τους μικρούς Ιωνιώτες

Απόκριες και ο «Ιωνικός Σύνδεσμος» διοργάνωσε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με σκοπό να ψυχαγωγήσει τα μικρά Ιωνιωτόπουλα με παιχνίδια και κατασκευές στο πνεύμα της Αποκριάς. Έτσι στις 22 και 23/2 το κτίριο του Ιωνικού γέμισε με παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές, καθώς και με γονείς που συνόδευαν τα παιδιά τους.

Δηλώσεις στην ΙΟΝΙΑΝΕΤ
Οι μικροί μας φίλοι όπως μας είπε η υπεύθυνη των εκδηλώσεων κ. Δέσποινα Γεωργαντζή, είχαν τη δυνατότητα  να κατασκευάσουν αποκριάτικες μάσκες, καπέλα και άλλες αποκριάτικες δημιουργίες, να διασκεδάσουν με ανιματέρ, να χορέψουν, να δοκιμάσουν το face painting και να γευτούν νόστιμες λειχουδιές. Η κ. Γεωργαντζή (νηπιαγωγός) μάς ενημέρωσε ότι οι κατασκευές αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα των παιδιών, τα οποία είναι από όλη τη Ν. Ιωνία, μαζί τους και η παιδική εθελοντική θεατρική ομάδα «τα Αστεράκια».

Στην ΙΟΝΙΑΝΕΤ μίλησαν και γονείς όπως η κ. Παρασκευά η οποία ήρθε με την 5χρονη εγγονή της και δηλώνει ενθουσιασμένη με την εκδήλωση η οποία διασκεδάζει τα παιδιά και ταυτόχρονα ακονίζει το μυαλό τους και η  κ. Ειρήνη που έφερε την 9χρονη κόρη  της που «της αρέσει πολύ να κάνει κατασκευές και χαρταετούς με τον μπαμπά της».Οι γονείς παρακολουθούσαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τα παιδιά τους, ενώ έδωσαν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άψογη εκδήλωση.

Επίδειξη κατασκευής χαρταετού
Η εφημερίδα μας επισκέφθηκε και τον πάνω όροφο του κτιρίου του Ιωνικού Συνδέσμου όπου ο επίτιμος πρόεδρός του κ. Τάκης Κωστιδάκης, αληθινός μάστορας, έκανε επίδειξη κατασκευής χαρταετού με ιδιαίτερα κατατοπιστικό και υπομονετικό τρόπο.

Αλέξης Θαλασσινός

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ