Απονομή πτυχίων στους μαθητές των σπουδαστηρίων Planet

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μία ακόμη εξαιρετικά γόνιμη χρονιά ολοκληρώνεται και φέτος, για τα σπουδαστήρια ξένων γλωσσών και πληροφορικής Planet του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα τρία φροντιστήρια ξένων γλωσσών Planet της πόλης μας, απονέμουν τα πτυχία ξένων γλωσσών που κατέκτησαν οι σπουδαστές τους τη χρονιά που πέρασε.

Στο κινηματοθέατρο Αστέρας, πίσω από τον ΟΤΕ (Ασκληπιού 4), την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, θα μαζευτούν για την τελετή απονομής οι σπουδαστές, οι γονείς τους και οι φίλοι τους,  όπως και οι δάσκαλοι και το προσωπικό των σπουδαστριών Planet για να γιορτάσουν την ολοκλήρωση ενός ακόμη κύκλου.

Πρόκειται για τον 20ο ετήσιο κύκλο σπουδών πού ολοκληρώνουν τα σπουδαστήρια Planet από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα, έχοντας βοηθήσει πολλές εκατοντάδες σπουδαστές να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να αποκτήσουν πολύτιμα εφόδια για τη ζωή τους μαζί με αναμνήσεις και φίλους .

Τη βραδιά θα την κάνουν αξέχαστη δύο ξεχωριστά smartphones που θα κληρωθούν για δύο τυχερούς σπουδαστές.

Τα φροντιστήρια Planet μας καλούν και φέτος να τιμήσουμε τους καινούργιους πτυχιούχους γλωσσομάθειας της πόλης μας, έχοντας να επιδείξουν πάλι ποσοστά επιτυχίας που προσεγγίζουν το 100% και να επιβραβεύσουν τους κόπους των σπουδαστών, που πιστοποίησαν τις γνώσεις τους στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Ρώσικα. Αξίζουν το θαυμασμό και το χειροκρότημα μας.

Σπουδαστήρια Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής PLANET
Κ. Βάρναλη 40, Νέα Ιωνία, 210 2723173 – 174
Αιμ. Γρεβενών 3 (Αγ. Αναστασία), Περισσός, 210 2512029 – 30
Πλ. Τσαλδάρη & Αλεξανδρέττας (Αγ. Ευστάθιος), Νεάπολη, 210 2723561 – 2

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ