Αποτελέσματα εγγραφών – επανεγγραφών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
Στ. Καραγιώργη 2, Ηράκλειο Αττικής, 14121
2132000102-106
pressirakleio@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αποτελέσματα εγγραφών – επανεγγραφών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής: Κανένα παιδί δημοτών εκτός! 

Το σύνολο των παιδιών των δημοτών, αλλά και την συντριπτική πλειοψηφία των ετεροδημοτών, που κατέθεσαν αίτηση εγγραφής – επανεγγραφής στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς είτε με την χρήση voucher, είτε με τα συμβατικά τροφεία καλύπτει φέτος ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με τις διαθέσιμες θέσεις στις δομές του. Τα αποτελέσματα για τις εγγραφές – επανεγγραφές δόθηκαν στην δημοσιότητα από τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας και πλέον οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να τα βρουν τόσο στην ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr, όσο στις εισόδους των δημοτικών παιδικών σταθμών (προσοχή, λόγω του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα αναρτάται μόνο ο αριθμός πρωτοκόλλου της σχετικής αίτησης και όχι το ονοματεπώνυμο των δικαιούχων).

Καταλυτικό ρόλο για να μπορέσει ο Δήμος να διατηρήσει τα ποσοστά του 100% κάλυψης των δικαιούχων του προγράμματος δωρεάν φιλοξενίας παιδιών μέσω voucher, καθώς και να αυξήσει το ποσοστά των παιδιών που θα μπουν στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς με τροφεία – σε σημείο που να εξυπηρετούνται πλέον όλοι οι δημότες Ηρακλείου – έπαιξε η ανέγερση ενός ακόμα σταθμού στην πόλη, του ολοκαίνουργιου βρεφονηπιακού στο Παλαιό Ηράκλειο επί της λεωφόρου Πλαπούτα, ο οποίος θα λειτουργήσει με τη νέα σχολική χρονιά.

«Τα φετινά αποτελέσματα της εισαγωγής παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, δικαιώνουν την απόφασή μας να σχεδιάσουμε, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε την αύξηση των δομών, την ανέγερση νέων βρεφονηπιακών σταθμών. Καταφέραμε να κάνουμε πράξη τον στόχο: κανένα να παιδί δημότη εκτός παιδικών σταθμών. Μακάρι, τα επόμενα χρόνια, να γεννηθούν ακόμα περισσότεροι Ηρακλειώτες και εμείς να έχουμε την ευχάριστη ευθύνη να πρέπει για να φτιάξουμε και άλλους σταθμούς», δηλώνει ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ