Άρση αναστολής παραχωρήσεως αιθουσών σχολικών μονάδων σε Συλλόγους και Φορείς

Νέα Ιωνία, 1 Ιουνίου 2020      

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε άρση αναστολής παραχωρήσεως αιθουσών και λοιπών χώρων των σχολικών μονάδων σε Συλλόγους και Φορείς προχωρά ο Δήμος Νέας Ιωνίας.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας αίρει από σήμερα 1 Ιουνίου 2020 τις αναστολές παραχωρήσεων αιθουσών και λοιπών χώρων σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Συλλόγους και Φορείς που ανακοινώθηκαν και εφαρμόστηκαν κατά την προηγούμενη περίοδο στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.

Καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συμβάλλουν στην πιστή εφαρμογή των κοινών Αποφάσεων ΥΠΠΟΑ/ΓΡΥΠ/255419/6694/30.5.2020 και ΥΠΠΟΑ/ΓΡΥΠ/221365/5719/16.5.2020 των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Εσωτερικών.

Επισημαίνεται η ανάγκη ασφαλούς χρήσης των ως άνω χώρων σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την ασφάλεια και την υγεία των μελών των συλλόγων και φορέων (π.χ. ενδελεχής καθαρισμός).

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ