Αθ. Αποστολόπουλος: Απαξιωτικές οι κυβερνητικές απαντήσεις για τα κρούσματα στη Νέα Ιωνία

Προ 10ημέρου, ανακοινώθηκαν από τον αρμόδιο υφυπουργό επί της Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, ορισμένα συμπεράσματα ως προς την επίπτωση κρουσμάτων ανά νομό και πόλη, με την αναφορά και ως προς τη πόλη μας της επισήμανσης, ότι η Νέα Ιωνία «παρουσιάζει έντονο επιδημιολογικό ενδιαφέρον λόγω ιδιομορφίας της τοπικής διασποράς», σχόλιο που κανείς δεν μπορούσε να ερμηνεύσει χωρίς την παράθεση προσθέτων στοιχείων που να δικαιολογούσαν το παραπάνω συμπέρασμα.

Λόγω της σοβαρότητος του θέματος, αλλά και του αστήρικτου συμπεράσματος χωρίς άλλα στοιχεία, έγινε επάνω σε αυτό συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 11/5, για να πάρουμε έκπληκτοι οι μετέχοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι την απάντηση του κ. Χαρδαλιά που εδόθη στη Δήμαρχο από το… τηλέφωνο, ότι περαιτέρω διευκρινίσεις δεν μας αφορούν (!!!).

Κυβερνητική διασπορά ανησυχίας σε μια πόλη κατόπιν κυβερνητικών δηλώσεων με αδιευκρίνιστους γρίφους και μισόλογα, αλλά και εν συνεχεία απαξιωτική απάντηση στη Δήμαρχο, που εξ ονόματος του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτών, εύλογα ζήτησε διευκρινήσεις, θα δικαιολογούσε μερικά πρόσωπα ή θεσμικοί φορείς να αναφερθούν και επισήμως ή και να κρεμαστούν για λίγο στα… μανταλάκια. 

Αθαν. Αποστολόπουλος
Δημοτ. Σύμβουλος «ΙΩΝΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ – 21ος ΑΙΩΝΑΣ»

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ