Δελτίο τύπου του Ομίλου Ενεργών Πολιτών Νέας Ιωνίας

ΟΜΙΛΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Αλατσάτων 13 Ν. Ιωνία

                                                                                             Νέα Ιωνία 19.9.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αξιότιμοι Συνδημότισσες και Συνδημότες της Νέας Ιωνίας

Με το Δελτίο Τύπου που εκδώσαμε στις 5.6.2019 σας καλέσαμε να στηρίξετε με τις ψήφους σας τον κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΟΥΛΗ για την Περιφέρεια Αττικής και την κ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΩΜΑΪΔΟΥ για τον Δήμο Ν. Ιωνίας.

Χάρη σ’ εσάς αμφότεροι οι προαναφερθέντες υποψήφιοι εξελέγησαν και ήδη από τα τέλη Αυγούστου ανέλαβαν τα καθήκοντά τους στην Περιφέρεια Αττικής και στο Δήμο Ν. Ιωνίας αντιστοίχως.

Σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας.

Σας πληροφορώ, ότι ως επί κεφαλής του Ομίλου μας, θα συνεχίσω να στηρίζω έμπρακτα και δυναμικά τόσον την κ. Θωμαΐδου, όσον και τον κ. Πατούλη.

Για τον λόγο αυτό πήρα την πρωτοβουλία και κάλεσα χθες τον φίλο μου κ. Γιάννη Πατούλη, αδελφό του κ. Περιφερειάρχη, για να τον γνωρίσω στην κ. Θωμαΐδου, με σκοπό να τον ενημερώσει για τα έργα που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής, αλλά δεν εξελίσσονται με ικανοποιητικούς  ρυθμούς.

Η κ. Δήμαρχος και οι συνεργάτες της ενημέρωσαν πλήρως για τα διενεργούμενα έργα τον κ Ι. Πατούλη.

Ο κ. Ι. Πατούλης δεσμεύτηκε να ενημερώσει αμέσως τον κ. Περιφερειάρχη.

Σήμερα η κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, μετά από εντολή του κ. Περιφερειάρχη, όρισε στην κ. Δήμαρχο συνάντηση για την ερχόμενη Δευτέρα 23.9.2019.

Κατά την συνάντηση η κ. Θωμαΐδου θα ενημερώσει λεπτομερώς την κ. Κεφαλογιάννη, προκειμένου να δρομολογήσουν την επίσπευση της εκτέλεσης των ακολούθων έργων:

α/α Έργα εκτελούμενα από την Περιφέρεια Αττικής Εργασίες
1 «Ανάπλαση Οικοδομικού Τετραγώνου 150 και κατασκευή Υπόγειου Σταθμού  Αυτοκινήτων  Σε εξέλιξη η εκτέλεση του έργου
 
2 «Αντιπλημμυρική προστασία Δήμου Νέας Ιωνίας : Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων σε περιοχές του Δήμου» Σε εξέλιξη η εκτέλεση του έργου
3 «Αντιπλημμυρική προστασία Δήμου Νέας Ιωνίας : Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων και Συλλεκτήρα ομβρίων στην περιοχή του Περισσού» Σε εξέλιξη η δημοπράτηση του έργου.
4 Πεζογέφυρα οδού Παναγούλη και γραμμών ΗΣΑΠ Σε εξέλιξη η εκ νέου ανάθεση του Έργου.

 

Μετά από αυτά καλώ τα μέλη του Ομίλου μας να διατυπώνουν δημόσια τις απόψεις και τις προτάσεις τους σχετικά με τα προβλήματα της πόλης μας.

Με εκτίμηση,
Ο επικεφαλής του ΟΜΙΛΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Μιλτιάδης Ι. Καυκαλέτος
Φαρμακοποιός – Επιχειρηματίας
Εκμετάλλευσης Σταθμών Αυτοκινήτων

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ