Δελτίο τύπου του ΣΕΠΕ “Γ. Σεφέρης” από το συλλαλητήριο της 10ης Ιούνη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»
N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης
Μουταλάσκη 64 – 14234 Ν. Ιωνία
6906059765
mail: segseferis@gmail.com, gseferis.edu@gmail.com
site: www.syllogos-seferis.gr

Ν. Ιωνία 10/6/2020                                                                              

Προς: τα μέλη μας, τον τύπο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 10 ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 11/6 ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Το μήνυμα πως το αντεκπαιδευτικό νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας «θα μείνει στα χαρτιά» στείλαμε σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιούνη, εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές και φοιτητές, που για δεύτερη συνεχόμενη μέρα βρεθήκαμε στους δρόμους, εκφράζοντας την αντίθεση μας στους αντιδραστικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

Η κινητοποίηση στην οποία συμμετείχε ο Σύλλογος μας ήταν μαχητική και δυναμική. Ξεκίνησε από τα Προπύλαια δηλώνοντας την αποφασιστικότητα των διαδηλωτών να ακυρώσουν στην πράξη τους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς.

Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι μαθητές με συνθήματα όπως «Θέλουμε σχολείο δημιουργικό και όχι κέντρο εξεταστικό», ενώ μαζική ήταν η συμμετοχή των φοιτητών που διεκδίκησαν «Σπουδές και ζωή με σύγχρονα δικαιώματα».

Η δυναμική πορεία κατέληξε στο Σύνταγμα, έξω από τη Βουλή, όπου συζητείται το νομοσχέδιο. Μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη οι διαδηλωτές σχημάτισαν με πικέτες το σύνθημα «Το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά», ξεκαθαρίζοντας ότι επόμενος σταθμός του αγώνα θα είναι να ακυρωθούν στην πράξη οι αντιλαϊκές προβλέψεις του νομοσχεδίου.

Το νομοσχέδιο τελικά ψηφίζεται αύριο Πέμπτη 11 του Ιούνη. Η ΔΟΕ έχει προκηρύξει 3ωρη στάση εργασίας από τις 11 π.μ με συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 12 μμ. Αξιοποιούμε τη στάση και συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο!!!!!!

ΤΟ ΔΣ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ