Δελτίο τύπου του “Ομίλου Ενεργών Πολιτών Νέας Ιωνίας”

ΟΜΙΛΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Αλατσάτων 13 Ν. Ιωνία

5.6.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αξιότιμοι Συνδημότισσες και Συνδημότες της Νέας Ιωνίας

Όπως γνωρίζετε φέτος συμπληρώνονται ενενήντα έξι χρόνια, αφότου ιδρύθηκε η πόλη μας.

Σας συγχαίρω που την περασμένη Κυριακή 2 Ιουνίου εμπιστευτήκατε την κ. Δέσποινα Θωμαΐδου και την εκλέξατε για να αναλάβει τα ηνία του Δήμου μας.

Μετά από ενενήντα έξι χρόνια η κ. Θωμαΐδου είναι η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος της Ν. Ιωνίας.

Αυτό σημαίνει, ότι έχετε ξεπεράσει τα αναχρονιστικά ταμπού και αντιληφθήκατε, ότι υπάρχουν γυναίκες, που έχουν την ικανότητα να αναλάβουν, να διαχειριστούν, αλλά και να διεκπεραιώσουν άριστα υποθέσεις, που μέχρι πριν από λίγα χρόνια πιστεύαμε ότι ήταν ανδρικές.

Εμείς στον Όμιλο ενεργών πολιτών πιστεύουμε και αναγνωρίζουμε πλήρως την Ισότητα των Φύλων.

Γι’ αυτό αποφασίσαμε και στηρίξαμε την κ. Θωμαΐδου, για να αναλάβει το τιμόνι του Δήμου μας, διότι μας εντυπωσίασε το θάρρος της και η επιμονή της, αλλά και μας ενόχλησε αφάνταστα το Bulling, που άσκησαν εις βάρος της κάποιοι από τους άντρες συνυποψηφίους της, που θέλουν να τους θεωρούμε προοδευτικούς, αλλά κατ’ ουσίαν δεν είναι, αφού διακατέχονται από βαθύ και απύθμενο συντηρητισμό.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην κ. Θωμαΐδου και δηλώνουμε, ότι θα είμαστε δίπλα της για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Ν. Ιωνίας, αφού είμαστε απόγονοι των πρώτων κατοίκων – επιχειρηματιών της Ν. Ιωνίας, όπως π.χ. οι αδελφοί Βασίλης και Αντώνης Κατημερτζόγλου από τα Βουρλά, που δημιούργησαν από το μηδέν τον πρώτο φούρνο στη αγαπημένη μας Ν. Ιωνία.

Μετά από αυτά καλούμε την κ. Θωμαϊδου να καινοτομήσει, αλλά και να συνεργαστεί με τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη, με σκοπό να δρομολογήσουν από κοινού νέα πραγματικά αναπτυξιακά προγράμματα, που θα αναθερμάνουν και θα τονώσουν την πάσης φύσεως ανάπτυξη της Νέας Ιωνίας, που κατά τα τελευταία είκοσι χρόνια συρρικνώνεται από χρόνο σε χρόνο, ενώ άλλοι Δήμοι, όπως π.χ. ο Δήμος Περιστερίου έχουν σημειώσει τεράστια ανάπτυξη και πρόοδο σ’ όλους τους τομείς.

Καλούμε όλες ανεξαιρέτως της Δημοτικές Παρατάξεις να συνεργαστούν και να στηρίξουν τη νέα Δήμαρχο και όλοι μαζί να αναδημιουργήσουν τη Νέα Ιωνία.

Η Ν. Ιωνία, όπως κάθε τοπική κοινωνία, χρειάζεται όλους τους πολίτες της, για να προοδεύσει και να αναπτυχθεί, οι φατρίες, οι αντιζηλίες και οι διαχωριστικές γραμμές σε κόκκινους, γαλάζιους, πράσινους και ροζ ποτέ δεν την ωφέλησαν, αντίθετα την έβλαψαν, και της προκάλεσαν ζημιές και καταστροφές.

Με εκτίμηση
Ο επικεφαλής του ΟΜΙΛΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑ
Μιλτιάδης Ι. Καυκαλέτος
Φαρμακοποιός – Επιχειρηματίας Εκμετάλλευσης Σταθμών Αυτοκινήτων

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ