Δελτίο τύπου της ΔΑΣ ΟΤΑ εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι Συνάδελφισσες

Μέχρι πρότινος οι παρατάξεις του σωματείου μας, και  άλλοι φορείς, τοιχοκολλούσαν τις ανακοινώσεις τους στους χώρους των δημοτικών κτιρίων, χωρίς ποτέ καμία δημοτική αρχή να αντιδράσει με οποιονδήποτε τρόπο, παρόλο που υπάρχει νόμος που  απαγορεύει την τοιχοκόλληση- αφισοκόλληση..

Η σημερινή δημοτική αρχή μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της, έσπευσε να εφαρμόσει τον συγκεκριμένο νόμο και να απαγορεύσει την τοιχοκόλληση  ανακοινώσεων.

Μάλιστα, στις 19/9/2019, ο Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για  τη Δημοτική Αστυνομία, κάλεσε τους συναδέλφους μας δημοτικούς αστυνομικούς, να εφαρμόσουν το νόμο και να ξεκολλήσουν ανακοινώσεις που μόλις είχαν τοιχοκολληθεί.

Οι συνάδελφοι, που  προφανώς  βρέθηκαν σε δύσκολη θέση,, πρότειναν ακόμα και τη λύση στο πρόβλημα που πρόεκυψε.!!!! Να προμηθευτεί ο δήμος πίνακες ανακοινώσεων, έτσι ώστε να αναρτώνται όλες οι ενημερώσεις εκεί!!

Στις 7/10/2019 το θέμα τέθηκε ξανά στην Δήμαρχο, η οποία δήλωσε ότι οι πίνακες είχαν ήδη παραγγελθεί.!!!

Ωστόσο ακόμα να τους παραλάβουμε !!! Και δικαίως αναρωτιόμαστε…από που έρχονται τέλος πάντων αυτοί οι πίνακες ανακοινώσεων??  Μήπως από Ιταλία για να διαθέτουν και φινέτσα???

Δηλώνουμε στην Δημοτική αρχή ότι είναι δημοκρατικό μας δικαίωμα να διακινούμε  τις ιδέες μας ανεμπόδιστα. Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους συναδέλφους και τους πολίτες της Ν. Ιωνίας και βεβαίως δεν κάνουμε βήμα πίσω, είτε έρθουν τα ταμπλό είτε όχι!!!

ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2019

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ