«Δέματα Αγάπης» από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Δέματα Αγάπης» από την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας

Συμπαραστάτης και αρωγός στους οικονομικά δοκιμαζόμενους αδελφούς μας, οι οποίοι προσπαθούν με αγωνία να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες απαιτήσεις της καθημερινότητας στάθηκε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεων που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ μετέβη την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγ. Ευφημίας Ν. Χαλκηδόνας και την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Ν. Ιωνίας, όπου με την ευγενική χορηγία των Σουπερμάρκετ «Σκλαβενίτης» και της Μ.Κ.Ο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» προσέφερε «Δέματα Αγάπης» σε αναξιοπαθούντες αδελφούς μας με σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, ανακουφίζοντας έτσι έναν μεγάλο αριθμό οικογενειών ενόψει της μεγάλης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων.

Την παράδοση των δεμάτων πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα και των κ. Ρίτας Μωραϊτάκη, Στέλλας Καβάλη και κ. Λάμπρου Ζέλου, τέως μελών του Συλλόγου Κολλεγίου Ψυχικού.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ