Δημιουργία Αλληλεγγύη: Επιχαίρει για το λουκέτο στην κατασκήνωση η Δημοτική Αρχή

Νέα Ιωνία 26 Ιουνίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιχαίρει για το λουκέτο στην κατασκήνωση των παιδιών της Νέας Ιωνίας η Δημοτική Αρχή

Κατώτερη των περιστάσεων για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται η Δημοτική Αρχή της Νέας Ιωνίας, που ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να λειτουργήσει φέτος τις παιδικές κατασκηνώσεις στο Αλεποχώρι.

Μιλώντας για το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου, επικαλέστηκε υποκριτικά την …δήθεν ανησυχία της για την προστασία των παιδιών από την πανδημία, ενώ ήδη υπάρχουν επίσημες οδηγίες και υγειονομικά πρωτόκολλα για τους Δήμους και τον τρόπο λειτουργίας τέτοιων δομών. Ενδεικτικό αυτής της υποτιθέμενης “ανησυχίας” είναι το γεγονός πως η Δημοτική Αρχή δεν προκήρυξε καν θέση γιατρού για την κατασκήνωση αλλά -όπως παραδέχτηκαν οι αρμόδιοι- αρκέστηκαν σε τηλεφωνικές επικοινωνίες με γιατρούς του φιλικού τους περιβάλλοντος που δεν έδειξαν ενδιαφέρον για την θέση.

Έτσι τα παιδιά των δημοτών της Νέας Ιωνίας, στερούνται φέτος μία κοινωνική παροχή, όχι επειδή η υγειονομική συγκυρία την απαγόρευσε, αλλά επειδή η Δημοτική Αρχή επιδεικνύει ανικανότητα συμμόρφωσης και προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα. Είναι τουλάχιστον λυπηρό το γεγονός ότι αντί να απολογείται στον Ιωνιώτικο λαό, η Δήμαρχος με ανακοίνωσή της επιχαίρει που έβαλε λουκέτο λόγω πανδημίας στην παιδική κατασκήνωση, στερώντας λόγω ανικανότητας μία ουσιώδη κοινωνική παροχή από τα παιδιά της Νέας Ιωνίας. 

Για την Παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη»

Ο Επικεφαλής
Παναγιώτης Μανούρης

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Χριστοδούλου Βασίλειος, Καναβός Μιλτιάδης, Τσομπάνογλου Φώτιος, Λάμπρου Χαράλαμπος, Λαζαρίδης Ιωάννης, Κλάρα Αναστασία, Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος, Σκευοφύλαξ Σωτήριος, Αναμουρλόγλου Χρήστος, Τσιακαλάκης Γεώργιος, Αγγελακοπούλου Αναστασία- Ελένη, Στέφας Γεώργιος, Ναϊσίδου Σοφία, Κουλουριώτη Μαρία – Ελισάβετ.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ