Δημόσια έκκληση του Π. Μανούρη, σχετικά με την πανδημία

Παναγιώτης Μανούρης, Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δημιουργία Αλληλεγγύη

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΟΥΡΗ 

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

η έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση – όχι μόνο από τα ΜΜΕ αλλά κυρίως από τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς – δείχνει πως ήδη βρισκόμαστε μπροστά σε μία επιθετική έκρηξη των κρουσμάτων της πανδημίας, γεγονός που πρέπει άμεσα να μας κινητοποιήσει όλους.

Απευθύνω εκ μέρους των συναδέλφων μου της Μείζονος Αντιπολίτευσης δημόσια έκκληση προς τους συμπολίτες μας να διαφυλάξουμε με υπεύθυνη στάση, χωρίς δεισιδαιμονίες και συνωμοσιολογίες, τη Δημόσια Υγεία. Η κατάσταση είναι δύσκολη και πρέπει να υπακούσουμε στα υγειονομικά πρωτόκολλα. Σας καλώ και σας παρακαλώ να τηρήσουμε σχολαστικά στους δημόσιους χώρους όλα τα μέτρα προστασίας από την Covid 19.

Συναισθανόμενοι τον  κίνδυνο  για μας, τους γονείς και τα παιδιά μας, μόνος τρόπος θωράκισης είναι να τηρούμε τις προφυλάξεις, για να μπορέσουμε τους επόμενους μήνες να ανταπεξέλθουμε χωρίς να θρηνήσουμε θύματα από αυτή την τεράστια υγειονομική βόμβα.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας και σας βεβαιώνω πως από το μετερίζι που έχουμε ταχθεί ως Δημοτική Παράταξη, η «Δημιουργία Αλληλεγγύη» θα πιέσει με κάθε θεμιτό μέσο τη Δημοτική Αρχή της Νέας Ιωνίας και όλους τους συναρμόδιους φορείς να κάνουν το καθήκον τους και να εφαρμόσουν σε δημόσιους χώρους, πλατείες, σχολεία και υπηρεσίες, καταστήματα ή λαϊκές αγορές της πόλης, όσα προβλέπονται για την περιφρούρηση της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Ήδη ζητήσαμε έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για ενημέρωση σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στα σχολεία μας και προτείναμε στη Δημοτική Αρχή τη σύγκληση ενός άτυπου Συμβουλίου των επικεφαλής των Παρατάξεων για κρίσιμα θέματα, όπως είναι η παρούσα απειλή της Δημόσιας Υγείας.  Είμαι βέβαιος ότι η πρωτοβουλία μας βρίσκει σύμφωνη τουλάχιστον όλη την Αντιπολίτευση .

Η πόλη μας, η Νέα Ιωνία, για να βγει νικήτρια χρειάζεται την κοινή προσπάθεια όλων μας. Κρατάμε την κοινωνική επαφή αλλά και τις αποστάσεις…, φοράμε μάσκες προστασίας. Ας τηρήσουμε μέτρα υγιεινής και καθαριότητας και ας εμπιστευτούμε τις οδηγίες των ειδικών με τα οποία λάθη η ατέλειες.

 Η υπεύθυνη στάση του καθενός από μας είναι η μόνη ασπίδα προστασίας για όλους μας.

Ένα καλύτερο αύριο μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με μια υπεύθυνη στάση σήμερα

Σας ευχαριστώ και εύχομαι υγεία σε όλες και όλους.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ