Δια ζώσης συνεδριάσεις του δημ. συμβουλίου ζητά η “Δημιουργία Αλληλεγγύη”

Νέα Ιωνία 23/9/2020

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κων/νο Κουλούρη

Κοινοποίηση: Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι

AITHMA για διεξαγωγή δια ζώσης συνεδριάσεων του ΔΣ

Η παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη” καταθέτει αίτημα για διεξαγωγή των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας εφεξής στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.

Κύριε Πρόεδρε,
θεωρούμε ότι εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια για προσπάθεια συνεννόησης μέσω τηλεδιασκέψεων με την Δήμαρχο. Παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειές σας η στάση της, η απουσία της από την κάμερα αλλά και η άρνησή της να απαντήσει στις ερωτήσεις απαξιώνει συνειδητά τις παρεμβάσεις και τις προτάσεις της Αντιπολίτευσης. 

Αιτούμαστε ως εκ τούτου, οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνονται από τον Οκτώβριο δια ζώσης, λαμβανομένων όλων των μέτρων προστασίας από την πανδημία. Πρόταση που αποτελεί άλλωστε, αίτημα όλης της Αντιπολίτευσης.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη”
Παναγιώτης Μανούρης

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Χριστοδούλου Βασίλειος – Καναβός Μιλτιάδης – Τσομπάνογλου Φώτιος – Λάμπρου Χαράλαμπος – Λαζαρίδης Ιωάννης – Κλάρα Αναστασία – Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος – Σκευοφύλαξ Σωτήριος – Αναμουρλόγλου Χρήστος – Τσιακαλάκης Γεώργιος – Αγγελακοπούλου Αναστασία Ελένη – Στέφας Γεώργιος – Ναϊσίδου Σοφία – Κουλουριώτη Μαρία Ελισάβετ.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ