Διαμαρτυρία για συνεδριάσεις επιτροπής, του δημ. συμβούλου Α. Αποστολόπουλου

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Αποστολόπουλος («Ιωνία Νέα Άποψη – 21ος αιώνας») διαμαρτύρεται, μέσω της επιστολής του, για την μετάθεση της συνεδρίασης της διαπαραταξιακής επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Νέας Ιωνίας.

Ανακοίνωση

ΚΑΠΟΙΟΣ (Ή ΚΑΠΟΙΑ) ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΑΞΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ΝΙ είναι κοινωνικός θεσμός προστασίας που σκοπό έχει τη διανομή σημαντικού ποσούκυρίως τροφίμων σε αναξιοπαθούντες κατοίκους του Δήμου.

Ανήκει στην Δ/ση Κοινωνικής Προστασίας και διευθύνεται άμεσα από τον αντίστοιχο Αντιδήμαρχο, ενώ οι πράξεις του τελούν υπό τον έλεγχο διορισμένης διαπαραταξιακής Επιτροπής από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Και ενώ η διαπαραταξιακή επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου επί 1 χρόνο συνεδρίαζε σταθερά κάθε μεσημέρι, ήτοι μια ώραπου κατά τεκμήριο παρείχε δυνατότητα για απρόσκοπτη συμμετοχή όλων των μελών, ξαφνικά και κατ΄εξαίρεση ενώ στην ημερήσια διάταξη υπήρχε προς συζήτηση το σημαντικότερο θέμα του έτους (ο απολογισμός της διαχείρισης 2 εξαμήνων), ο Αντιδήμαρχος χωρίς καμία απολύτως αιτιολόγηση μετέθεσε τη συνεδρίαση της επιτροπής από την συνήθη μεσημβρινή ώρα σε πρωινή ώρα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει εν γνώσει του αντικειμενική αδυναμία προσέλευσης σε μέλη με πρωινή εργασία, όπως στον υπογράφοντα που είναι μέλος της επιτροπής ως εκπρόσωπος συγκεκριμένης παράταξης.

Ο Αντιδήμαρχος μπορεί να νομίζει ότι μπορεί να κάνει παιχνιδάκια, μεταθέτοντας τη σύγκληση της Επιτροπήςαιφνιδιαστικά, χωρίς καμία από κοινού συζήτησηκαι χωρίς καμία προσυμφωνία των μελών, αποκλείοντας με αυτό τον τρόπο συγκεκριμένα μέλη που αδυνατούν να παραστούν λόγω εργασιακής δέσμευσης, όπως ο γράφων ο οποίος υπηρετεί το πρωί στο ΚΥ Νέας Ιωνίας.

Αλλά ας προσέξει και η Δήμαρχος να μην καλύψει τέτοιεςμεθοδεύσεις Αντιδημάρχων,οι οποίοι με τεχνάσματα αποκλείουν τη συμμετοχή ορισμένων μελών,ιδίως όταν συζητούνται οι απολογισμοί των παρελθόντων εξαμήνων.

Αθαν. Αποστολόπουλος
– Δημ. Σύμβουλος
– Μέλος της Επιτροπής Κοινωνικού Παντοπωλείου ως εκπρόσωπος της παράταξης «ΙΩΝΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ – 21ος ΑΙΩΝΑΣ»

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ