Διαμαρτυρία για την Αλ. Παναγούλη

Κύριε Μαγκαναδέλλη

Αφού σας συγχαρούμε για το έργο που επιτελείτε με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στη Νέα Ιωνία, σας αποστέλλουμε φωτογραφίες από την οδό Αλέκου Παναγούλη και σας παρακαλώ θερμά να αναδείξετε το πρόβλημα των παράνομων σταθμεύσεων πάνω στα πεζοδρόμια της εν λόγω οδού.

Από την συμβολή με τη λεωφόρο Ηρακλείου μέχρι και την οδό Σηλυβρίας (Σούπερ Μαρκετ Σκλαβενίτη), καθημερινά, όπου δεν υπάρχουν κολωνάκια, υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα ή φορτηγά όπως θα δείτε στις φωτογραφίες. Δεν πρόκειται για έκτακτες περιπτώσεις ή βλάβες. Οι οδηγοί σταθμεύουν παράνομα για να εξυπηρετηθούν από τα καταστήματα ή επειδή κατοικούν εκεί. Σχετικά με την  κ.Δήμαρχο, αν και έχει λάβει επιστολή για το θέμα στις 10 Οκτ 2019, αγνοούμε τις προθέσεις της για το πρόβλημα.  Όσον αφορά την τροχαία Νέας Ιωνίας, μολονότι γίνονται συνεχώς καταγγελίες στο τηλεφωνικό κέντρο του 100 και έχει την ευθύνη της εφαρμογής του συγκεκριμένου νόμου και της επιβολής προστίμων, είναι παντελώς απούσα.

Επιπλέον, σε πολλά σημεία που ανακατασκευάστηκαν τα πεζοδρόμια, έχουν τοποθετηθεί από τα καταστήματα, στα ρείθρα του δρόμου, ράμπες για να διευκολύνουν την άνοδο των αυτοκινήτων, ενώ σε άλλα σημεία οι κάδοι είναι πάνω στο πεζοδρόμιο. Και για αυτό έχει ενημερωθεί με επιστολή η κυρία δήμαρχος.

Παρόλο που τα πεζοδρόμια αυτά εξυπηρετούν την διέλευση των παιδιών του 2ου Δημοτικού, του 8ου και 12ου Νηπιαγωγείων, δεν φαίνεται να συγκινείται κανείς, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται μια απαράδεκτη και πραγματικά απαίσια εικόνα, που δεν ταιριάζει στον πολιτισμό μας. Είναι εικόνα ντροπής για το Δήμο Νέας Ιωνίας.

Κύριε Μαγκαναδέλλη, ευελπιστούμε ότι μετά την ανάδειξη του θέματος, οι υπεύθυνοι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα πράξουν αναλόγως. Δεν μπορεί να είναι ανεκτό το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο για να πάρει ο οδηγός του καφέ και η μητέρα με το μωρό στο καρότσι και το παιδί στο χέρι, στο δρόμο γιατί δεν χωράει να περάσει!

Με εκτίμηση
Οι αναγνώστες σας

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ