Διασκεδαστικό & δημιουργικό το παιδικό εργαστήρι χριστουγεννιάτικων κατασκευών στον Ιωνικό Σύνδεσμο

Την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12) ο «Ιωνικός Σύνδεσμος» άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε παιδιά και γονείς στο «Παιδικό Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων Κατασκευών», όπου η διασκέδαση συνδυάστηκε με τη δημιουργία, καθώς δεκάδες παιδιά συνεργάστηκαν και κατασκεύασαν όλα μαζί στολίδια από ζύμη και πηλό, ευφάνταστες καρτούλες με ευχές, αλλά και όμορφα ημερολόγια για τον καινούργιο χρόνο.

Την ωραία αυτή εκδήλωση επιμελήθηκαν η υπεύθυνη της Παιδικής Θεατρικής Εθελοντικής Ομάδας Νέας Ιωνίας «Τα αστεράκια» κ. Δέσποινα Γεωργαντζή και ο επίτιμος Πρόεδρος του «Ιωνικού Συνδέσμου» κ. Τάκης Κωστιδάκης.

Η κα Γεωργαντζή χαιρετίζοντας τις εκδηλώσεις ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Μαζευτήκαμε όλοι μαζί εδώ, σε μια ωραία χριστουγεννιάτικη δράση, που διοργανώνει ο Ιωνικός Σύνδεσμος για όλα τα παιδάκια, για να περάσουμε όμορφα, να φτιάξουμε ωραίες κατασκευές, να διασκεδάσουμε με τον υπέροχο «ανιματέρ» και να χορέψουμε. Και, φυσικά, οι μικροί μας φίλοι να πιούνε τους χυμούς τους, να φάνε τα γλυκάκια τους και να περάσουνε όμορφα. Άλλωστε, αυτές οι γιορτές είναι για τα παιδιά, και οι μεγαλύτεροι κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περνάνε όμορφα και ευχάριστα.».

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ