“Δικαιώθηκα για το Ο.Τ. 150”, του Μιλτιάδη Καυκαλέτου

Μιλτιάδης Ι. Καυκαλέτος
Φαρμακοποιός – Επιχειρηματίας Εκμετάλλευσης
Σταθμών Αυτοκινήτων
Αλατσάτων 13 – Ν. Ιωνία
ΤΗΛ. /ΦΑΞ : 210 9329109
e-mail: miltos.k4s@gmail.com                      

Προς την κ. Δέσποινα Θωμαϊδου
Δήμαρχο Ν. Ιωνίας
Υδραγωγείου & Αγ. Γεωργίου
Ν. Ιωνία                                                                                                

Ν. Ιωνία 25.6.2020

ΘΕΜΑ: Η υπ’ αριθ. 605/2020 Απόφαση του Σ.τ.Ε. για τον παράνομο, αυθαίρετο και επικίνδυνο δημοτικό υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων στο Ο.Τ. 150

Αξιότιμη κυρία Δήμαρχε

Στις 12.5.2020 σας ενημέρωσα εγγράφως σχετικά με την έκδοση της υπ’ αριθ. 605/2020 Απόφαση του Δ΄ Τμήματος του ΣτΕ.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας μας με την Απόφασή του αυτή με δικαίωσε πλήρως, αφού απέρριψε οριστικά, τελεσίδικα και αμετάκλητα τις παράνομες, αυθαίρετες και βλαπτικές αποφάσεις και επιλογές του τ. Δημάρχου κ. Γκότση, ως αβάσιμες και παράνομες.

Αποτελεί κατάντια, όταν ένας Δήμαρχος, που ορκίστηκε να τηρεί το Σύνταγμα και τους Νόμους, να καταπατά τον όρκο του εν ονόματι των ανεδαφικών και αναχρονιστικών κοινωνικοπολιτικών ιδεοληψιών του.

Αποτελεί γενική διαπίστωση και ομολογία, ότι ο τ. Δήμαρχος δεν έπραξε τίποτα για την βελτίωση και την ανάδειξη της  Νέας Ιωνίας, αντιθέτως την υποβάθμισε ακόμη περισσότερο.   

Ο κ. Γκότσης προσκολλημένος στις παρωχημένες και ανεδαφικές ιδεοληψίες του, πίστευε ότι ήταν υπεράνω της Λογικής και των Νόμων.

Ο κ. Γκότσης με την παράνομη απόφαση του, να θέσει σε λειτουργία στο Δημοτικό Χώρο του Ο.Τ. 150 αυτόν τον επικίνδυνο και αυθαίρετο υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων δεν έβλαψε μόνον την οικογένεια μου και εμένα, αλλά αποδεδειγμένα έβλαψε και όλους ανεξαιρέτως τους δημότες της Ν. Ιωνίας που δεν διαθέτουν αυτοκίνητο, αλλά και αυτούς που διαθέτουν και δεν το στάθμευαν σ’ αυτόν τον άθλιο από πάσης απόψεως χώρο.   

Το χειρότερο όμως είναι ότι η πλειονότητα των Δημοτικών Συμβούλων της χρονικής περιόδου 2011- 2019 ακολούθησε τον λαϊκισμό του, αφού δεν είχε το στοιχειώδες πολιτικό σθένος, θάρρος και τόλμη να αντιταχθεί στην εσφαλμένη, παράνομη, παράλογη, λαϊκίστικη και αυθαίρετη  απόφαση του τέως Δημάρχου.

Εξαίρεση απετέλεσε ο σημερινός Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης, που είχε το θάρρος της γνώμης του και την υπευθυνότητα προς τους ψηφοφόρους του να αντιπολιτευθεί με βάσιμα και ρεαλιστικά επιχειρήματα τον κ. Γκότση.

Ευτυχώς πριν από ένα χρόνο οι Ιωνιώτες γύρισαν την πλάτη προς όλους τους υποψηφίους Δημάρχους που πιστεύουν στον λαϊκισμό και τον υπηρετούν αδίστακτα και πιστά.

Όπως προανέφερα αυτή η ανερμάτιστη συμπεριφορά του τ. Δημάρχου έβλαψε παρά πολύ σοβαρά την οικογένειά μου και εμένα προσωπικά τόσον από ηθικής, όσον και από υλικής απόψεως.

Ως εκ τούτου σας δηλώνω, ότι η οικογένεια και εγώ θα διεκδικήσουμε δια της δικαστικής οδού να αποζημιωθούμε αναλόγως γι’ αυτήν την τεράστια βλάβη που υποστήκαμε επί εννέα ολόκληρα χρόνια.

Σας δηλώνω, ότι με τις αγωγές μας θα ζητήσουμε να  αποζημιωθούμε από τον Δήμο Ν. Ιωνίας με τον όρο του καταλογισμού της αποζημιώσεως εις βάρος όλων όσων συμμετείχαν, ούτως ώστε να υποστούμε αυτή τη βλάβη.

Σας πληροφορώ, ότι η οικογένεια μου και εγώ αποφασίσαμε, όταν θα λάβουμε την αποζημίωση, τότε θα διαθέσουμε το μεγαλύτερο μέρος αυτής για την βελτίωση και την ανάπτυξη της Νέας Ιωνίας.

Αρκετά αναφέρθηκα στα θλιβερά και απαράδεκτα πεπραγμένα του κ. Γκότση, τώρα πρέπει να τον ξεχάσουμε και όλοι μαζί να ανασκουμπωθούμε, να σηκώσουμε τα μανίκια και να αρχίσουμε την δουλειά για την ριζική βελτίωση της Ν. Ιωνίας.  

Ως επικεφαλής του Ομίλου Ενεργών Πολιτών της Ν. Ιωνίας Αττικής σας αναφέρω, ότι είμαστε διατεθειμένοι να χορηγήσουμε στο Δήμο μας εντελώς δωρεάν το πρόγραμμα για την ελεγχόμενη στάθμευση της Ν. Ιωνίας και να σας συνδράμουμε για την εφαρμογή της.

Τέλος σας επισυνάπτω αντίγραφο της υπ’ αριθ. 605/2020 Αποφάσεως του ΣτΕ για να λάβετε γνώση.      

Αναμένω το συντομότερο δυνατό την απάντησή σας επί των προαναφερθέντων.

Με εκτίμηση

Μιλτιάδης Ι. Καυκαλέτος
Φαρμακοποιός – Επιχειρηματίας
Εκμετάλλευσης Σταθμών Αυτοκινήτων
Επικεφαλής του Ομίλου Ενεργών

Πολιτών της Ν. Ιωνίας Αττικής

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ