Δήλωση της Δημάρχου Νέας Ιωνίας για τη λειτουργία των γραμμών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000434, 457
Fax. 210 2792500
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

Νέα Ιωνία 1/4/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήλωση της Δημάρχου Νέας Ιωνίας για την εύρυθμη λειτουργία των γραμμών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης

Οι τηλεφωνικές γραμμές της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας καθώς και ο πενταψήφιος αριθμός 15909 είναι πλήρως ενεργές και στη διάθεση των δημοτών μας, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί ακολούθως με Δελτία Τύπου και ανακοινώσεις της υπηρεσίας.

Ο επιπλέον εξοπλισμός αφορά την επέκταση τηλεφωνικών γραμμών για περαιτέρω παρεχόμενες υπηρεσίας κοινωνικής – ψυχικής υγείας.

Επιπροσθέτως, τα τρόφιμα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας θα παραδοθούν κατ’ οίκον στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι οποίοι δεν θα χρειαστεί να προσέλθουν στον χώρο και θα τα παραλάβουν σπίτια τους.

Θερμή παράκληση της Δημοτικής Αρχής, τις κρίσιμες τούτες ώρες για ομοψυχία και ενότητα. Η μικροπολιτική και έκπτωση του έργου των εργαζομένων του Δήμου και των υπηρεσιών του είναι ανεπίτρεπτη, όταν γίνεται μάλιστα από τη δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ακόμη μια φορά ευχαριστούμε τους εργαζομένους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Υπηρεσίας εκφράζοντας την αμέριστη εμπιστοσύνη μας για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν στους πολίτες, ιδιαίτερα τις δύσκολες τούτες ώρες που περνάει η χώρα μας.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ