Δήλωση Π. Μανούρη για κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο του δήμου

Για μια ακόμα φορά η Δήμαρχος και η δημοτική αρχή δεν ενημερώνουν εγκαίρως τουλάχιστον τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, αλλά και το δημοτικό συμβούλιο για σοβαρά ζητήματα, εν προκειμένου ζήτημα υγείας των πολιτών.

Σήμερα το Ταμείο, στα Έσοδα του δήμου είναι κλειστό λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού. ΟΙ εργαζόμενος ήταν σε προληπτική καραντίνα, επέστρεψε στην εργασία του πριν μια εβδομάδα και εργαζόταν κανονικά σε επαφή με εργαζόμενους και πολίτες.

Αναφέρεται από υπαλλήλους ότι ενώ ο ιατρός εργασίας του έγραψε μοριακό test, στα μέσα της εβδομάδας έγινε στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό. Την Παρασκευή επειδή μέλη της οικογένειάς του παρουσίασαν έντονα συμπτώματα, ο εργαζόμενος δεν προσήλθε στην εργασία του και το πρωί του Σαββάτου έκανε test στον ΕΟΔΥ το οποίο βγήκε θετικό για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ερωτάται η Δήμαρχος και η δημοτική αρχή γιατί σήμερα τα Έσοδα και άλλες υπηρεσίες του δήμου εργάζονται κανονικά και για ποιο λόγο δεν ενημερώθηκε εγκαίρως το κοινό.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ