Δήλωση του κ. Μανούρη για την παραίτηση του Αντιπροέδρου του Δημ. Συμβουλίου κ. Λαζαρίδη

Με αφορμή τη δήλωση παραίτησης του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», κ. Ιωάννη Λαζαρίδη, από τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, που έκανε κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής (29/10) συνεδρίασης του Δ.Σ. του Δήμου Νέας Ιωνίας, με αιτία τη λεκτική αντιπαράθεσή του με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνο Κουλούρη, επειδή, όπως είπε στη συνεδρίαση, ενώ ζητούσε τον λόγο δεν του τον έδινε, επικοινωνήσαμε με τον επικεφαλής της παράταξης, κ. Παναγιώτη Μανούρη, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα μας τα ακόλουθα:

«Όπως είδαμε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο η αιτία της παραίτησης είναι αυτή που είπε ο ίδιος ο κ. Λαζαρίδης, δηλαδή ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον κ. Κουλούρη. Μάλιστα, ο κ. Λαζαρίδης με ρώτησε για το συγκεκριμένο θέμα και του απάντησα πως από τη στιγμή που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη συμπόρευσή του με τον κ. Κουλούρη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Συνεπώς, κάνουμε αποδεκτή τη βούλησή του, καθώς για τέτοιου είδους ζητήματα τον πρώτο λόγο έχει ο δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος κατέχει τη θέση. Όμως, είναι γεγονός ότι χθες ο Πρόεδρος του Δ.Σ. έχασε εντελώς τον έλεγχο της συνεδρίασης και αυτό το ομολόγησαν όλες οι παρατάξεις.».

Παναγιώτα Σούγια

Σημ.: Δείτε εδώ τις παραιτήσεις του κ. Λαζαρίδη από Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και από Αναπληρωματικός Εκπρόσωπος στην ΠΕΔΑ, όπως αναφέρει, για προσωπικούς λόγους.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ