Δημιουργία Αλληλεγγύη:να βοηθηθούν οι υπερήλικες που θα εμβολιαστούν

Θέμα προς ψήφιση στο Δημοτικό συμβούλιο Νέας Ιωνίας

 Όπως γνωρίζετε από σήμερα  16 Ιανουαρίου 2021 ξεκίνησε  ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού με για πολίτες άνω των 85 ετών ο εμβολιασμός στο Δήμο μας θα πραγματοποιείται από το Κωσταντοπούλειο Νοσοκομείο Αγία Όλγα που είναι το μοναδικό Κέντρο εμβολιασμού για την περιοχή μας.

Γνωρίζοντας ότι για αρκετούς δημότες μας άνω των 85 ετών είναι  δύσκολη η μετακίνησή τους προς το νοσοκομείο, η δημοτική μας παράταξη  προτείνει τα εξής:

Α) Να δίνεται η δυνατότητα σε όσους ασθενείς δεν μπορούν από μόνοι τους να πάνε στο κέντρο εμβολιασμού να επικοινωνούν με ένα τηλέφωνο που θα ανακοινωθεί, από τον Δήμο μας άμεσα.

Β) Να επικοινωνήσει ο Δήμος με όλους τους συμπολίτες μας  με ειδικές ανάγκες   και να ενημερωθεί αν υπάρχουν προβλήματα μετακίνησης.

Γ) Να βρει άμεσα λύση για τη μεταφορά των δημοτών μας που  χρήζουν βοήθειας για την μετακίνησή τους προς το κέντρο εμβολιασμού.

Αν είναι απαραίτητο να μισθωθεί και ασθενοφόρο με πλήρωμα για το διάστημα αυτό που θα χρειαστεί. 

Ο Επικεφαλης της Παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη»

Παναγιώτης Μανούρης

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

Χριστοδούλου Βασίλειος, Καναβός Μιλτιάδης, Τσομπάνογλου Φώτιος., Λάμπρου Χαράλαμπος, Λαζαρίδης Ιωάννης, Κλάρα Αναστασία., Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος, Σκευοφύλαξ Σωτήριος, Αναμουρλόγλου Χρήστος, Τσιακαλάκης Γεώργιος, Αγγελακοπούλου Αναστασία, Στέφας Γεώργιος, Ναϊσίδου Σοφία, Κουλουριώτη Μαρία Ελισάβετ.

manouris

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ