“Δημιουργία Αλληλεγγύη”: Ποιός πλήρωσε τη δαπάνη δημιουργίας & εκτύπωσης του εντύπου των 100 πρώτων ημερών της Δημ. Αρχής;

Νέα Ιωνία 21 Φεβρουαρίου 2020

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμαρχο Νέας Ιωνίας
Επικεφαλής Παρατάξεων και Δημοτικούς Συμβούλους

Θέμα: Ερώτηση για δαπάνες εργασιών και προβολής του έργου των (100) πρώτων ημερών της Δημοτικής Αρχής.

Με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης “Δύναμη Προοπτικής”, παρατηρήθηκαν και καταγγέλθηκαν από πολίτες, με συγκεκριμένα στοιχεία, ότι χρησιμοποιήθηκαν επανειλημμένως υπάλληλοι και αυτοκίνητο του Δήμου, προκειμένου να βάψουν και να και να καλλωπίσουν την συγκεκριμένη αίθουσα την λεγόμενη πολυγωνική. Επίσης έγιναν διάφορες άλλες εργασίες, πολλές από τις οποίες έγιναν εις διπλούν για λόγους άγνωστους σε εμάς

Πρέπει να είναι σαφές σε όλους ότι καμία μια δημοτική παράταξη (ούτε η διοικούσα) δεν επιτρέπεται να ταυτίζεται με τον Δήμο, να χρησιμοποιεί ανθρώπινους, και όχι μόνο, πόρους για της δικές της εκδηλώσεις. Η βάση της θεσμικής λειτουργίας ενός Δήμου είναι η ισονομία και όχι η αντιμετώπιση της εξουσίας ως λάφυρο.

Θα θέλαμε στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, να μας δώσετε τις απαραίτητες εξηγήσεις για το συγκεκριμένο γεγονός.

Πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό ότι είναι άλλος ο ρόλος της Δημάρχου και άλλος της επικεφαλής μιας Δημοτικής Παράταξης.

Σε κάθε άλλη περίπτωση είμαστε μπροστά σε νέα ήθη και σε μία κραυγαλέα περίπτωση κατάχρησης εξουσίας.

Στην ίδια εκδήλωση προβλήθηκε το έργο των 100 πρώτων ημερών της Διοίκησης σας. Δεν θα σταθούμε στο γεγονός α) ότι αναφέρετε έργα που πιστώνονται αν μη τι άλλο στην περίοδο Γκότση β) Παρουσιάζετε τις προθέσεις σας ως έργο που ήδη ξεκίνησε η έχει ήδη γίνει και γ) Μιλάτε για μια πλασματική εικόνα των σχολείων και των δημόσιων χώρων στους οποίους η μόνη αλλαγή που κάνατε ήταν η κυριάρχηση του μπορντωροδοκόκκινου – φούξια χρώματος στο διάζωμα της Λεωφόρου Ηρακλείου πριν την παρέλαση.

Η ερώτηση είναι ποιός πλήρωσε την δαπάνη δημιουργίας και εκτύπωσης του συγκεκριμένου εντύπου προβολής του «τεράστιου έργου σας»;

Από ποιους κωδικούς πήρατε υλικά και γιατί δεν κάνατε μία εργολαβία για την βελτίωση του χώρου του κλειστού Γυμναστηρίου δίπλα στην πολυγωνική αίθουσα.

Για την Παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη»
Παναγιώτης Μανούρης

Οι Δημοτική Σύμβουλοι
Χριστοδούλου Βασιλ. – Καναβός Μιλτ. – Τσομπάνογλου Φωτ. – Λάμπρου Χαρ.-  Λαζαρίδης Ιωάν. – Κλάρα Αναστ. – Παπαμαργαρίτης Ευθ.- Σκευοφύλαξ Σωτ. – Αναμουρλόγλου Χρ. Τσιακαλάκης Γεωρ. – Αγγελακοπούλου Αναστ. – Στέφας Γεωργ. – Ναϊσίδου Σοφ. – Κουλουριώτη Μαρ. Ελισαβ.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ