Δήμος Νέας Ιωνίας: αγορά 3 λεωφορείων για τη δημοτική συγκοινωνία

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ

Μια νέα εποχή ξεκινά για τη δημοτική συγκοινωνία της Νέας Ιωνίας

Με τρία νέα υπερσύγχρονα λεωφορεία αντιρρυπαντικής τεχνολογίας ενισχύθηκε ο στόλος της δημοτικής συγκοινωνίας της Νέας Ιωνίας αποκτώντας πρώτη φορά ιδιόκτητο και καινούργιο στόλο οχημάτων που σύντομα θα διατεθεί στην υπηρεσία του Ιωνιώτικου λαού.

Η αγορά των καινούργιων οχημάτων σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη χρήση των μαζικών μέσων μεταφοράς στη Νέα Ιωνία, ενδυναμώνει το εμπορικό της κέντρο, μειώνει τη χρήση του αυτοκινήτου μέσα στην πόλη εξοικονομώντας θέσεις στάθμευσης, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα που προξενείται από την αυξημένη κυκλοφορία των οχημάτων ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής.

Η ολοκλήρωση της αγοράς των καινούργιων λεωφορείων εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων που υλοποιούνται στο πλαίσιο της ανασύνταξης της πόλης μας, της αναβάθμισης του οικιστικού της περιβάλλοντος διευκολύνοντας την αστική κινητικότητα και τη ζωή των πολιτών μας.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου τονίζει χαρακτηριστικά: «Είμαστε περήφανοι διότι ως δημοτική αρχή σε ένα χρόνο θητείας κατορθώσαμε να αναβαθμίσουμε τη δημοτική μας συγκοινωνία με την απόκτηση ιδιόκτητου δημοτικού στόλου, διακαή πόθο των δημοτών μας, σύμφωνα με τα πρότυπα μιας σύγχρονης και ανθρώπινης πόλης. Η αγορά τριών σύγχρονων λεωφορείων σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη δημοτική συγκοινωνία της πόλης μας πάντα με γνώμονα την εύκολη και ασφαλή πρόσβαση των πολιτών μας».

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here