Δωρεάν Wi-Fi στον Δήμο Νέας Ιωνίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000434
Fax. 210 2792500
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr

Νέα Ιωνία, 01/11/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ο Δήμος Νέας Ιωνίας ανάμεσα στους 70 Δήμους της Ελλάδας που αποκτούν δωρεάν WiFi 

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας επιλέχθηκε μεταξύ 70 Δήμων της Ελλάδας οι οποίοι βρίσκονται ανάμεσα σε 1.780 ευρωπαϊκούς δήμους που θα ενισχυθούν από την Ε.Ε. για την κάλυψη του κόστους εγκατάστασης σημείων δωρεάν πρόσβασης Wi-Fi σε δημόσιους χώρους. 

Σε μια διαδικασία επιλογής κατά σειρά προτεραιότητας, με βάση την ημερομηνία και την ώρα υποβολής της αίτησής τους, ο Δήμος Νέας Ιωνίας επέδειξε αυξημένη ετοιμότητα, υποβάλλοντας πρόταση χρηματοδότησης από τους πρώτους Δήμους.

Η πρωτοβουλία «WiFi4EU» αποσκοπεί στην παροχή υψηλής ποιότητας πρόσβασης στο διαδίκτυο για τους πολίτες και τους επισκέπτες όλων των χωρών της Ε.Ε. μέσω σημείων δωρεάν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημοτικά κτίρια.

Το επόμενο διάστημα θα καθοριστούν επακριβώς οι δημόσιοι χώροι όπου υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης σημείων δωρεάν πρόσβασης Wi-Fi.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, με αφορμή την ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα σχολίασε στον «Αθήνα 9.84fm»:

«O Δήμος μας επιλέχθηκε ανάμεσα σε 70 Δήμους της χώρας και σύντομα οι δημότες θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν περιήγηση στο διαδίκτυο. Προσπερνώντας τα εμπόδια και τις δυσκολίες, προχωράμε αποφασιστικά επενδύοντας στον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του και των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη. Η Νέα Ιωνία, λοιπόν, είναι έτοιμη και θα διεκδικήσει το καλύτερο για τους πολίτες της, για τις επόμενες γενιές, για το μέλλον της».

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ