Ευχές της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Το Δ.Σ. της “Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων δήμου Νέας Ιωνίας” εύχεται ολόψυχα, καλή επιτυχία στους μαθητές και στις μαθήτριες που καλούνται να δώσουν τη μάχη τους στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

   Σε όλους εσάς που κάνετε αυτό το δύσκολο και συνάμα όμορφο βήμα για το «πέρασμά» σας από τα μαθητικά θρανία στα έδρανα των Τριτοβάθμιων Εκπ/κών Ιδρυμάτων, μετά από  μία δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά, μετά από ένα δίμηνο αποκλεισμό από τη σπουδαστική διαδικασία .

    Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μία από τις πρώτες μεγάλες μάχες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας αλλά είναι και αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και ξεκίνημα νέων προσπαθειών.

  Πιστεύουμε απόλυτα στη δύναμη των νέων ανθρώπων και στην ικανότητά τους να πετύχουν αυτό που προσδοκούν.

   Χρειάζεται να οπλιστείτε με ηρεμία, ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση ώστε να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τους κόπους και τις θυσίες τις δικές σας, των γονιών σας και των δασκάλων σας.Εκείνος που επιμένει να μοχθεί και να αγωνίζεται συνεχώς για το καλύτερο, στο τέλος δικαιώνεται.

   Οι συγκεκριμένες εξετάσεις δεν αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, είναι απλά ένα εισιτήριο για ένα άλλο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης και της εμπειρίας. Σε αυτό τον αγώνα δεν υπάρχουν αποτυχημένοι.

    Η φετινή χρονιά αποτελεί το τέλος μιας πορείας.Διανύσατε μία συναρπαστική διαδρομή, μοιραστήκατε αγωνίες, ελπίδες ,όνειρα, στόχους και εμπειρίες.

 Με τις εξετάσεις αυτές ανοίγει ένας νέος κύκλος και ευχόμαστε να είναι επιτυχής και μεστός αποφάσεων Εμείς οι γονείς στεκόμαστε συμπαραστάτες δίπλα σας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.. Έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας .

Καλή δύναμη, με υγεία σε σας και στους γονιούς σας .

Νέα Ιωνία 12 Ιουνίου 2020

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παναγιώτης Τσεκούρας                                             Μαρία Ζαχουδάνη

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ