Εγγυώνται τα προκάτ, την ασφάλεια των παιδιών;-της Χ.Παπαηλιοπούλου

Χριστίνα Παπαηλιοπούλου
Χριστίνα Παπαηλιοπούλου

Κύριοι και κυρίες της Δημοτικής αρχής πήρατε μια απόφαση (όπως  πάντα δημοκρατικά, αποφασίζουμε και διατάζουμε) να βάλετε προκάτ για την προσχολική αγωγή, ερώτηση: 1)οι γονείς είναι ενήμεροι; 2)πόσο ασφαλές είναι από υγειονομική άποψη; 3)παρακολουθώντας το δημοτικό συμβούλιο έγινε μια επιτροπή καταλληλότητας κτιρίων, γιατί δεν προχώρησε; 4)Μήπως επειδή δεν βάλατε δικούς σας και επιτέλους με δημοκρατικές διαδικασίες μπήκαν από την αντιπολίτευση (από τον κύριο Μανούρη ή όπως τον αποκαλέσατε στο συμβούλιο ακατανόμαστο και από την «Ενότητα») και αυτό δεν σας άρεσε;

Και ένα βασικό ερώτημα. Το προεδρικό διάταγμα για τους παιδικούς σταθμούς το ξέρετε; Λέει ότι στο κάθε παιδί αντίστοιχη 4,5 αύλιου χώρου. Και εσείς πάτε να βάλετε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ τα κοντέινερ στις αυλές των παιδικών σταθμών  παίζοντας με τις άδειες λειτουργίας τους. Έλεος κύριοι και κυρίες της δημοτικής αρχής. Παίζετε με τις αθώες ψυχές των παιδιών και την ασφάλειά τους, σε μια τρυφερή ηλικία. 

Υστερόγραφο: έχω ακούσει ότι ήμουν η σκιά της δημάρχου και τώρα κάνω αντιπολίτευση. Λοιπόν εγώ ήμουν, όπως έλεγα, η πλάτη η ασπίδα πλάι της, η σκιά της, λοιδορήθηκα, έφαγα λάσπη για την υποψήφια τότε δήμαρχο. Τσακωνόμασταν δεν την έγλυφα. Αλλά όταν απλά ήταν Δήμαρχος, και όχι ουσιαστικά Δήμαρχος, έφυγα. Για όλα αυτά που γίνονται και που θα γίνουν, εγώ τα είχα δει, τα είχα πει. Και γι΄ αυτό έφυγα νωρίς, τιμώντας τους 250 ανθρώπους που με ψήφισαν για το ήθος και την ειλικρίνειά μου.

Χριστίνα Παπαηλιοπούλου
Ενεργή ανεξάρτητη πολίτης     

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ