Εγκαίνια του γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 στην Αλσούπολη

Νέα Ιωνία 4/11/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου ποδοσφαίρου 5x5 στην Αλσούπολη

Το πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο ποδοσφαιρικό γήπεδο 5×5 στην Αλσούπολη, εγκαινιάστηκε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 παρουσία της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου στον αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών της πόλης συνεχίζει μεθοδικά τα έργα συντήρησης και ανακαίνισης στους αθλητικούς χώρους κάθε γειτονιάς της πόλης.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου στον χαιρετισμό της δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή που έχει στραμμένα τα μάτια της στη δημιουργία ασφαλών διεξόδων για τα παιδιά, τους νέους, αλλά και για όλους τους πολίτες. Ο αθλητισμός, ο πολιτισμός και εν γένει η παιδεία αποτελούν θεμελιώδεις βάσεις στο έργο μας προκειμένου να οικοδομήσουμε το μέλλον της νεολαίας μας. Θέλουμε τους Ιωνιώτες και τις Ιωνιώτισσες μέσα στα γήπεδα και κοντά στο αθλητισμό σε μια προσπάθεια της προώθησης του αθλητικού ιδεώδους και της δημιουργίας μιας σπουδαίας παρακαταθήκης για το αθλητικό δυναμικό της πόλης μας».

Στα εγκαίνια, τα οποία τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας, παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής Ελένη Χατζή, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’/θμιας Εκπαίδευσης Αγγελική Δούκα, ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο. Αλσούπολης Σωτήρης Κατσός, ο Πρόεδρος Γ.Σ. Νέας Ιωνίας «Ίκαρος» Χάρης Σαλμάς, καθώς και γονείς με τα παιδιά τους.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ