Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της Κ.Ο.Β. Καλογρέζας – Αλσούπολης του Κ.Κ.Ε.

Το απόγευμα της Πέμπτης (16/5), εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης (Κ.Ο.Β.) Καλογρέζας-Αλσούπολης του Κ.Κ.Ε. (Ζωοδόχου Πηγής 36, Καλογρέζα), που ήδη λειτουργούν ως εκλογικό κέντρο για τις επερχόμενες δημοτικές, περιφερειακές και ευρωπαϊκές εκλογές, παρουσία του υποψήφιου Δημάρχου Νέας Ιωνίας κ. Κωνσταντίνου Κατιμερτζόγλου, υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, καθώς και πολλών  μελών και φίλων του κόμματος και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» οι οποίοι δήλωναν ιδιαίτερα αισιόδοξοι ως προς το εκλογικό αποτέλεσμα και τη διεκδίκηση του δήμου.

Ο κ. ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ
Την εκδήλωση προλόγισε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Κωνσταντίνος Μουρδουκούτας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε εκ μέρους του κόμματος της Καλογρέζας και της Αλσούπολης στα σημερινά εγκαίνια των γραφείων μας. Πήραμε την απόφαση να κάνουμε αυτά τα εγκαίνια με αφορμή ότι αύριο έρχεται το ψηφοδέλτιο του κόμματος και της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους που ήρθατε εδώ και θέλω να πούμε το εξής: Ότι βρισκόμαστε μόλις δέκα μέρες  και λιγότερο πριν την εκλογική αναμέτρηση. Έχει γίνει μια πάρα πολύ μεγάλη δουλειά στην περιοχή. Πολλοί από εσάς έχετε βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση. Τα μηνύματα που έρχονται είναι θετικά. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος, ο οποίος έχει κατανοήσει, έχει καταλάβει, έχουν σπάσει οι αυταπάτες του θέσφατου, και πλησιάζει το κόμμα μας. Έχουμε καθημερινά πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να βάλουν πλάτη , θέλουν να βοηθήσουνε. Πρέπει, λοιπόν, όλοι εμείς να δώσουμε το κάτι παραπάνω, να δώσουμε αυτή την ώθηση σ’ αυτόν εδώ τον κόσμο τις τελευταίες μέρες, με το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο χέρι, για να μπορέσουμε να υπάρξει μια διακριτή άνοδος, μια άνοδος η οποία θα δώσει αισιοδοξία στον κόσμο, θα δώσει ανάταση και θα μπορέσει μετά τις 26 Μαΐου το Κίνημά μας, το Ταξικό Κίνημα, να βγει δυνατό με νέους αγώνες, να έχουμε μεγαλύτερες επιτυχίες στα συνδικάτα, στα σωματεία.», και ολοκλήρωσε επισημαίνοντας πως: «Έχουν μείνει δέκα μέρες και ειδικά στην Καλογρέζα το ψηφοδέλτιο του Κ.Κ.Ε. να βγει ενισχυμένο και η «Λαϊκή Συσπείρωση» να βγει πρώτη δύναμη.».

Ο κ. ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ
Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας με την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», κ. Κωνσταντίνος Κατιμερτζόγλου, απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Με την ευκαιρία των εγκαινίων των γραφείων του κόμματος εδώ στην Καλογρέζα θέλω να δώσω τις καλύτερες ευχές και από τη μεριά τη δικιά μου και από τη μεριά όλων των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και των δημοτικών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Χρειαζόταν πραγματικά να ανοίξουν γραφεία στην Καλογρέζα, στη γειτονιά των ανθρακωρύχων, στη γειτονιά των εκτελεσμένων παλικαριών, να είναι μια ευκαιρία απ’ αυτά εδώ τα γραφεία να ξεκινήσουν οι καλύτεροι αγώνες σε τοπικό επίπεδο, αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο.».

Συνεχίζοντας, ο κ. Κατιμερτζόγλου ανέφερε πως: «Έχουν μείνει λίγες μέρες για τις εκλογές. Οπωσδήποτε εκείνο που μπαίνει μπροστά μας είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε δώσει μέχρι στιγμής έναν αγώνα πολύ σημαντικό. Έχουμε έρθει σε επαφή με χιλιάδες ανθρώπους. Έχουμε ακούσει τις καλύτερες ευχές και τις καλύτερες εντυπώσεις. Θεωρούμε ότι μέχρι στιγμής οι άλλες παρατάξεις εκείνο το οποίο κάνουν είναι πραγματικά να ανακυκλώνουν ό,τι ακριβώς κάνανε και στο Δημοτικό Συμβούλιο τόσον καιρό. Υπόσχονται ότι μπορούν να κάνουν τη Νέα Ιωνία κάποια άλλη πόλη. Όμως, οι ίδιοι αυτοί ήταν εκείνοι που τόσα χρόνια, μετέχοντας σε όλες τις Δημοτικές Αρχές, την έφτασαν στο σημείο να μην αναγνωρίζεται. Γιατί δέχονταν ακριβώς όλη την αντιλαϊκή πολιτική που έρχονταν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις κυβερνήσεις να  υλοποιηθεί με τη δικιά τους τη συμβολή και ευθύνη και στον τόπο μας.», τονίζοντας παράλληλα πως: «Κάτι τέτοιο, λοιπόν, θα πρέπει να το αλλάξουμε. Να απαντήσουμε ενιαία απέναντι σ’ αυτή την ενιαία επίθεση, που δεχόμαστε από τα αστικά κόμματα και τις κυβερνήσεις τους, από τις δημοτικές παρατάξεις, που συμφωνούνε στην ίδια πολιτική. Να δώσουμε την προοπτική μιας άλλης Νέας Ιωνίας, αντάξια των αγώνων της, αντάξια των ανθρώπων της, και να πάρουμε ξανά την Ιωνία και τον Δήμο στα χέρια της εργατικής τάξης, του εργαζόμενου λαού, στα χέρια του κόμματος, για να βάλουμε τις βάσεις για γενικότερες ριζικές αλλαγές, αυτές που έχει ανάγκη ο τόπος μας και ο λαός μας. Σύμφωνα με τις δικές μας πάντα λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων.» και ολοκλήρωσε επισημαίνοντας πως: «Με πείσμα, με δύναμη, έτσι όπως μέχρι στιγμής ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του κόμματος, να συνεχίσουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή, μέχρι τη μέρα των εκλογών, γιατί έτσι κι αλλιώς θα είμαστε πάντα μπροστά στους αγώνες και μετά τις εκλογές, όποια θέση κι αν έχουμε, διότι αυτό είναι που χαρακτηρίζει εμάς τους κομμουνιστές. Είμαστε δεμένοι με την Εργατική Τάξη, έχουμε ταξική αλληλεγγύη μεταξύ μας, μπαίνουμε μπροστά στα προβλήματα του λαού και δεν αφήνουμε κανέναν να μας κάνει μάθημα ή να μας κουνήσει το δάχτυλο περί πατριωτισμού, περί λαϊκών αγώνων και ανταπόκρισης στα καλέσματα του λαού.».

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ
Η εκδήλωση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με τους παρευρισκόμενους να ανταλλάσσουν σκέψεις και πολιτικές απόψεις, με τη συνοδεία φαγητού και κρασιού.

Επίσης, οφείλουμε να αναφέρουμε πως στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ πολλών άλλων οι νυν και εκ νέου υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» κ.κ. Παναγιώτης Τσουκαλάς και Θεόδωρος Χαμαλίδης, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Νίκος Αθανασίου, Βασίλης Πατσάκος, Νίκος Μαρινέλλης, Γιώργος Μερτζανάκης, Αγγελική Πυρομάλη, Θεοδόσης Σπυράτος, Θεμιστοκλής Στεργιώτης, Γιώργος Τσοπανίδης και Στέφανος Ψαραδάκος.

Απόστολος Σαλονικίδης

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ