Έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για τον Α.Γ.Σ. “Ανατολή Νέας Ιωνίας”

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Με σειρά αγώνων, πολλές συμμετοχές, μετάλλια και γιορτή έκλεισε η ΑΝΑΤΟΛΗ την αγωνιστική χρονιά 2018 – 2019.

Ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ επί σειρά ετών «κλείνει» την εκάστοτε αγωνιστική χρονιά με τη διοργάνωση επίσημων αγώνων στίβου. Έτσι την Τετάρτη 12 Ιουνίου διοργάνωσε Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν τα σωματεία:

Γ.Σ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, Γ.Σ. «ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ» Γαλατσίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου μας και, φυσικά, ο Σύλλογός μας. Ήταν μια δύσκολη μέρα, γιατί είχαν εξαγγελθεί καταιγίδες και γιατί σε πολλά σχολεία της περιοχής μας, καθώς και των πέριξ Δήμων, διοργανώνονταν οι τελικές σχολικές εκδηλώσεις. Στους αγώνες έλαβαν μέρος αγόρια και κορίτσια από την ηλικία των νηπίων μέχρι και την Α΄ Γυμνασίου. Ο Σύλλογός μας για την ασφάλεια των αγώνων είχε την κάλυψη από ιατρό και τη συνεχή υποστήριξη του Νοσοκομείου Αγία Όλγα με τη νοσηλεύτρια κυρία Παπαχρήσου.

Τα παιδιά έλαβαν μέρος σε αγωνίσματα δρόμων, ρίψεων, αλμάτων και σκυταλοδρομίες. Όλα τα παιδιά πήραν από ένα αναμνηστικό δίπλωμα, ένα μπουκαλάκι νερό, ένα χυμό (προσφορά του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου) και από ένα γλύκισμα (προσφορά των Ζαχαροπλαστείων « Passarella”). Τα τρία πρώτα παιδιά του κάθε αγωνίσματος πήραν μετάλλιο.

Όλα τα αναλυτικά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλα τα παιδιά και ευχαριστεί όλους τους γονείς για την παρουσία τους, ιδιαίτερα δε τους προπονητές και τους γονείς (και των άλλων σωματείων), που ανέλαβαν και εκτέλεσαν καθήκοντα κριτών.

Και πάλι τα παιδιά μας χάρηκαν τους αγώνες, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος. Χειροκρότησαν όλους τους νικητές, αγκαλιάστηκαν και ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι. Ήταν πολύ όμορφο όλο το περιβάλλον. Ο κλασικός αθλητισμός προάγει την ευγενική άμιλλα, την αγωγή και παιδεία. Το Δ.Σ. πάντοτε δίνει προτεραιότητα σ’ αυτά τα στοιχεία. Ο πρωταθλητισμός προκύπτει σαν αποτέλεσμα της καλής δουλειάς και των προπονήσεων. Δεν είναι αυτοσκοπός. Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην άθληση και για όλους υπάρχει χώρος.

Οι προπονήσεις θα συνεχίζονται, με μικρή αλλαγή του ωρολόγιου προγράμματος, μέχρι να ολοκληρωθούν τα επίσημα πρωταθλήματα των Πανελλήνιων Αγώνων.

Τον Αύγουστο δεν θα γίνονται προπονήσεις και θα ξεκινήσουμε πάλι από τις αρχές Σεπτεμβρίου με όρεξη και όραμα.

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου διοργανώθηκαν από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ. Σμύρνης οι αγώνες «ΠΑΝΙΩΝΙΑ 2019». Στους αγώνες έλαβαν μέρος στα 80 μ. Παγκορασίδων Α΄ οι αθλήτριές μας: Μωϋσιάδη Χριστίνα με χρόνο 11.23 και Στουραΐτη Ιωάννα με χρόνο 11.33.

Το Σάββατο 15 Ιουνίου διοργανώθηκαν στη Χαλκίδα οι Αγώνες «ΒΡΑΪΜΑΚΕΙΑ 2019». Σ’ αυτούς έλαβαν μέρος: στα 80 μ. με εμπόδια η αθλήτριά μας Μαράντζα Νεφέλη με χρόνο 13.81 και  στα 5.000 μ. ο αθλητής μας Γεωργούλιας Αλέξης με χρόνο 18.30.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου διοργανώθηκαν στα Μέγαρα οι αγώνες «Ορσίππεια 2019» στους οποίους έλαβαν μέρος: στα 150 μ. Παγκορασίδων Α΄ οι αθλήτριές μας Μωϋσιάδη Χριστίνα με χρόνο 20.71 και Στουραΐτη Ιωάννα με χρόνο 21.65. Στα 200 μ. Γυναικών έλαβε μέρος η αθλήτριά μας Χλιάρα Μαρία με χρόνο 26.96.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ