Εκλογές 2019: Στιγμές από τα εκλογικά τμήματα στη Νέα Ιωνία (photo – video)

Ήμασταν έτοιμοι, φωτογραφικές μηχανές, κινητά κι όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για μια βόλτα στα εκλογικά τμήματα της πόλης μας. Η ατμόσφαιρα γνωστή, τραπεζάκια έξω, πολιτικό καμάκι, ψηφοδέλτια και γενικά μια ηρεμία, χωρίς κάποιες εντάσεις που είχαμε ζήσει σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Λίγα τα προβλήματα κυρίως σε εφορευτικές που αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία.

Στη βόλτα μας συναντήσαμε πολλούς φίλους και φίλες της ΙΟΝΙΑΝΕΤ από όλες τις παρατάξεις με τους οποίους συζητήσαμε αρκετά, βιώνοντας το εορταστικό κλίμα των εκλογών και μια διάθεση συνεννόησης των παρατάξεων για το καλό της πόλης μας.

Ενδεικτικά:

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

Μαντζουράνης (ΣΥΡΙΖΑ): Πάει καλά το κόμμα μας στη Ν. Ιωνία, ελπίζω και η ΕΝΟΤΗΤΑ.

Μυλόβας (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ): Ο κόσμος έρχεται, συζητάμε για τα προβλήματα της περιοχής, πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξει μια συνολική απάντηση. Η μεσαία τάξη που ανήκω έχει διαλυθεί.

Ψαραδάκος (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ): Συμμετείχα παλιά ως υποψήφιος και τώρα πάλι αποφάσισε το κόμμα μου να συμμετάσχω για να προσφέρω όσο μπορώ, ιδιαίτερα στον πολιτισμό.

Γριμπαβιώτη (Νέα Ιωνία Νέα Άποψη, 21ος αιώνας): Παλεύουμε για το καλύτερο, με τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

Παπαγερασίμου, Σκευοφύλακας, Τσιακαλάκης (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ): Η παράταξη πάει καλά, ο κόσμος πιστεύει στην αλλάγή και στο πρόγραμμα του Παναγιώτη και αναγνωρίζει το ήθος και την αξιοπρέπεια της παράταξής μας.

Κεφαλοπούλου, Χατζή, Κελεκίδου, Ιωάννου (ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ): Ο κόσμος ζητάει το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας, ήμαστε αισιόδοξοι και έχουμε εμπιστοσύνη στους δημότες.

Μουτάφης (ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ): Δώσαμε δύσκολο αγώνα, θα συνεχίσουμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ

Αθανασίου, Μουρδουκούτας (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ): Το ΚΚΕ είναι ισχυρό στην Καλογρέζα. Οι αυταπάτες και οι προσδοκίες που δεν επαληθεύτηκαν και η αγωνιστική μας στάση εκτιμώνται από τους εργαζόμενους.

Γιαγτζόγλου, Κουλουριώτη (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ): Είναι αποφασισμένος ο κόσμος, ήμαστε αισιόδοξοι, έχουμε πολλούς υποστηρικτές στην Καλογρέζα.

Μανδάνης, Βοζαϊτη (ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ): Ο κόσμος  θέλει να ενημερωθεί για τις προτάσεις μας και για τη δημαρχία θέλει γυναίκα, την Δέσποινα.

Ντουρουντζής (Νέα Ιωνία Νέα Άποψη, 21ος αιώνας): Υπάρχει κινητικότητα, για τον χρόνο που υπάρχουμε θα πάμε καλά.

Καλογερόπουλος (ΕΝΟΤΗΤΑ): Ο κόσμος ζητάει ψηφοδέλτια της παράταξής μας, εδώ θα πάμε καλά.

Νταή (ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ): Θετικό το κλίμα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ρένα Δούρου, στην Ιωνία θα πάμε καλά και ελπίζω γενικότερα.

Κοντομήτρου (ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ): Υπάρχει συμμετοχή, ο κόσμος έρχεται αποφασισμένος.

Χατζησαββίδης (ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ): Πάμε καλά, για δεύτερη Κυριακή, είμαι αισιόδοξος.

ΝΕΑΠΟΛΗ

Μπακογιάννη (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ): Ομαλά τα πράγματα, πάμε καλά.

Χατζηχαραλάμπους (Νέα Ιωνία Νέα Άποψη, 21ος αιώνας): Υπάρχει ανταπόκριση παρόλο που είμαστε 5 μηνών παράταξη.

Βανδώρος, Αθυμαρίτου (ΕΝΟΤΗΤΑ): Οι νέοι θα ψηφίσουν προοδευτικά, στη Νεάπολη πάμε καλά και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει καλά στην πόλη. Είμαστε αισιόδοξοι.

Πατσάκος (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ): Στη Νεάπολη θα πάμε καλά, ο ΣΥΡΙΖΑ απογοήτευσε, το ΚΚΕ έχει έρεισμα σε πολύ νέο κόσμο, στόχος μας κομμουνιστής δήμαρχος στη Ν. Ιωνία.

ΣΑΦΡΑΜΠΟΛΗ

Παπαμαργαρίτης, Σπανοπούλου (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ): Θα μας στηρίξει ο κόσμος για να γίνει η Ν. Ιωνία παράδειγμα για όλη την Ελλάδα. Ο Μανούρης είναι συναινετικός.

Μπράτιμος (Νέα Ιωνία – Νέα Άποψη, 21ος αιώνας): Για 4,5 μήνες που υπάρχει η παράταξη πάμε καλά, άλλοι θα κλαίνε το βράδυ.

Ναϊσίδου (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ): Πρώτη φορά είμαι υποψήφια, αλλά με έπεισε ο άνθρωπος Μανούρης και το πρόγραμμά του. Θέλω να προσφέρω στον Αθλητισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΣ

Δέσποινα Θωμαΐδου (υποψήφια δήμαρχος με την ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ): Σήμερα ψηφίζουμε για το αύριο της πόλης μας. Τα μηνύματα είναι πολύ θετικά, η νίκη είναι θηλυκή.

Παπαηλιοπούλου (ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ): Πάει καλά η ψηφοφορία, ο κόσμος μάς πιστεύει και θα μας ψηφίσει.

Κατημερτζή (ΕΝΟΤΗΤΑ): Η πόλωση είναι ισχυρή, θα βοηθήσει στη Ν. Ιωνία τον ΣΥΡΙΖΑ και πιστεύω και μας.

Μαντζουράνη (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ): Υπάρχει κλίμα ηρεμίας, είμαι αισιόδοξη για το αποτέλεσμα.

Αγγελική Βάσιλα (Υποψήφια δήμαρχος με την ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ): Να στηριχτεί η παράταξή μας για να δυναμώσει η φωνή των αδυνάτων και των κινημάτων. Για εμάς ο επικεφαλής της παράταξης είναι τυπικό θέμα, είμαστε όλοι και όλες ίσοι.

Τσουκαλάς (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ): Έχουμε δώσει όλη την προηγούμενη πενταετία μάχη υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο. Θέσαμε θέματα από μια διαφορετική οπτική υπεράσπισης του δημοσίου χαρακτήρα ενάντια στον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης. Δώσαμε τον προεκλογικό μας αγώνα με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Κατιμερτζόγου, με όλες μας τις δυνάμεις.

ΚΕΝΤΡΟ

Ατταλίδου (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ): Πάμε καλά, θα κάνουμε όσα υποσχεθήκαμε. Ως κτηνίατρος θα συμβάλλω να πραγματοποιήσουμε όσα είπαμε για τα αδέσποτα ζώα.

Κωστιδάκη (ΣΥΡΙΖΑ): Στην Ιωνία πάμε καλά, ο κόσμος μας υποστηρίζει.

Μιχαηλίδης (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ): Εδώ τα πράγματα είναι ήρεμα, στον Πειραιά δεχτήκαμε επιθέσεις.

Δηλές, Σακκαλόγλου (ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ): O κόσμος μας αγκαλιάζει, θα έχουμε γυναίκα δήμαρχο, τη Δέσποινα Θωμαΐδου.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ & ΕΙΡΗΝΗ

Αλσούπολη

Ειρήνη

Πολλές συζητήσεις με στελέχη όλων των παρατάξεων που με τις δηλώσεις τους απλά μας έλεγαν ότι είναι αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα και ότι το κλίμα είναι ήρεμο.

Επιστρέψαμε το απόγευμα, κουρασμένοι αλλά ικανοποιημένοι γιατί μπορέσαμε να αντιληφθούμε τον προβληματισμό και την αγωνία των συμπολιτών μας για το αποτέλεσμα, μα πάνω απ’ όλα γιατί επικοινωνήσαμε εξαιρετικά με αναγνώστες-τριες φίλους και φίλες της ΙΟΝΙΑΝΕΤ.

Το βράδυ επισκεφτήκαμε, όλη η δημοσιογραφική ομάδα, εκλογικά κέντρα των παρατάξεων για να σχολιάσουμε με υποψηφίους και στελέχη των παρατάξεων τη ροή των αποτελεσμάτων. Η εκλογική βραδιά έκλεισε στα γραφεία της εφημερίδας μας όπου ακούραστα από το πρωί στελέχη μας ενημέρωναν συνεχώς την ΙΟΝΙΑΝΕΤ εργασία που συνεχίστηκε μέχρι αρκετά αργά εξασφαλίζοντας πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα σε σημείο που το site έπεφτε πολλές φορές, τεχνικό θέμα που το αντιμετωπίσαμε. Στο τέλος συνδεθήκαμε με το Υπουργείο Εσωτερικών για να αναμεταδίδει η ΙΟΝΙΑΝΕΤ τα έγκυρα αποτελέσματα των τριπλών εκλογών.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Μαγκαναδέλλης

Φωτογραφίες & video: Γιώτα Τζώρτζη

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ