Έκοψε την πίτα της η «Ρουμελιώτικη Εστία Νέας Ιωνίας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την πίτα της έκοψε η  «ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ» με ευχές για μια ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ

Την 9η Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Κυριακή, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και συνεστίαση των Συλλόγων «ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ», «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΙΩΝΙΑΣ – Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» και «Δ.Ι.Α.Π.Ε. Ν. ΙΩΝΙΑΣ», σε κοσμικό κέντρο με πλούσιο μενού και ζωντανή μουσική.

Η αθρόα προσέλευση μελών και φίλων των Συλλόγων, η ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μεταξύ τους, καθώς και το γλέντι που ακολούθησε, εδραιώνουν και δικαιώνουν την πεποίθηση ότι τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται και πρέπει να υπάρχουν οι Σύλλογοι που τις διοργανώνουν χωρίς βέβαια να περιορίζουν τις δραστηριότητες τους μόνο σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Βελιανίτης, κόβοντας το κομμάτι ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία και το αφιέρωσε σε όλους τους Ρουμελιώτικους Συλλόγους του τόπου μας.

Η Πρόεδρος του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Γυναικών «Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» κα Βελιανίτου Μαίρη έκοψε το κομμάτι της πίτας και το αφιέρωσε στις γυναίκες.

Ο Πρόεδρος της ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ κ. Γιάννης Δαρμογιάννης αφιέρωσε το κομμάτι στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Την κοπή της πίτας τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κα ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΩΜΑÏΔΟΥ και έκοψε το κομμάτι της πίτας και το αφιέρωσε σε όλους τους Συλλόγους που βοηθούν το παντοπωλείο του Δήμου και την κοινωνική πρόνοια κ.λ.π.

Επίσης την κοπή της πίτας τίμησαν η Αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας κα Σακάλογλου Αγγελική. Επίσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος του 21ου Αιώνα του Δήμου κ. Αθανάσιος Αποστολόπουλος και η Δημοτική Σύμβουλος κα Ελένη Γρίβα. Χαιρετισμούς έστειλαν ο κ. Παναγιώτης Μανούρης της Δημιουργίας Αλληλεγγύης Ν. Ιωνίας. Επίσης μας τίμησαν ο πρώην Πρόεδρος του ΟΓΑ κ. Παν. Πετρούλιος, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πάργας κ. Έξαρχος Κωνσταντίνος, το Μέλος  του Δ.Σ. του Συλλόγου Σμυρναίων Ν. Ιωνίας κα Αθηνάκη Χρυσάνθη, το Μέλος του Συλλόγου Αδελφότητα Αθανασίου Διάκου Φωκίδος κ. Πελεκάνος Βασ., η εκπρόσωπος του χορευτικού Ομίλου Κόκκινου Μύλου κα Νίκη Κλεφτογιάννη, η κα Βουγιούκα Μαίρη, ταμίας του Συλλόγου Ρουμελιωτών Ν. Φιλαδελδφείας – Νέας Χαλκηδόνας και άλλοι.

Το κέφι άναψε για τα καλά με χορούς, τσάμικα, συρτά και νησιώτικα και απ’ όλα τα παραδοσιακά και μοντέρνα τραγούδια και η εξαιρετική ορχήστρα μας ικανοποίησε όλους.

Από την κοπή της πίτας του Συλλόγου «ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ» που μας τίμησε με την παρουσία της η Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κα Δέσποινα Θωμαΐδου.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ