Έκοψε την πίτα της η «ΙΡΙΔΑ» παρουσία φορέων και εργαζομένων του Κέντρου

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Νέας Ιωνίας «ΙΡΙΔΑ» σε συνεργασία με τον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών πραγματοποίησε την ετήσια κοπή της πίτας του (30/1) σ’ ένα ζεστό κλίμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο. Στα γραφεία του Κέντρου στη Ν.Ιωνία συγκεντρώθηκαν γνωστοί συμπολίτες μας, μέλη του Διοικητικού του συμβουλίου, με πολύχρονη εθελοντική προσφορά, οι εργαζόμενοί του που καθημερινά προσφέρουν με περίσσιο ζήλο τις υπηρεσίες τους και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων που εκτιμούν το προσφερόμενο έργο.

Την πίτα ευλόγησε ο π.Θεόκλητος, ιερέας από τον Αγ. Κων/νο της Ν.Ιωνίας, παρόντος και του π.Προδρόμου. Ο π. Θεόκλητος εξέφρασε την εκτίμηση και τη στήριξή του στο εξαιρετικό έργο που προσφέρει η ΙΡΙΔΑ και δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται διαρκώς υποστηρικτής των δράσεών της. Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Κέντρου και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Ν.Ιωνίας κ. Βλασσάς ο οποίος έκοψε κομμάτι και αναφέρθηκε στην διαχρονική προσφορά της «ΙΡΙΔΑ» σε μια ευρύτατη περιοχή και στην θετική αποδοχή του έργου της και από τους όμορους δήμους. Ο κ. Βλασσάς τόνισε την αγαστή συνεργασία του Δ.Σ. με τους εργαζόμενους του Κέντρου η οποία είναι από τους βασικούς λόγους της επιτυχημένης λειτουργίας του. Κομμάτι πίτας έκοψε και ο Αντιπρόεδρος της «ΙΡΙΔΑ» κ. Τσεκούρας ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε παρευρισκόμενους και εργαζόμενους και στη συνέχεια κόπηκαν κομμάτια για όλους τους παρόντες φορείς.

Παρουσίες
Στην κοπή της πίτας παρευρίσκοντο εκτός από τη διοίκηση του Κέντρου και τους εργαζόμενους, οι τοπικοί σύλλογοι: ΑΟ Περισσού, Ινεπολίτες-Κασταμονίτες, Καππαδόκες, και Κρήτες Ν.Ιωνίας, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής, Περιφερειακός σύμβουλος και ιατρός κ.Κιχρής ο οποίος εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη της Περιφέρειας στην “ΙΡΙΔΑ”, ενώ την ΙΟΝΙΑΝΕΤ εκπροσώπησε ο εκδότης της εφημερίδας μας κ. Μαγκαναδέλλης επιθυμώντας να τονίσει τη στήριξή μας στο πολύπτυχο και εξαιρετικά ωφέλιμο έργο της «ΙΡΙΔΑ» στους τομείς της πρόληψης και της ψυχοκοινωνικής στήριξης ατόμων και οικογενειών.

Έργο – Διοικητικό συμβούλιο
Δείτε περισσότερα για τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Νέας Ιωνίας «ΙΡΙΔΑ» ,καθώς και τους φορείς-μέλη του Διοικητικού του συμβουλίου στο www.kpirida.gr.

Αλέξης Θαλασσινός

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ