Εξαιρετική συναυλία των MOSAIC στον «Ιωνικό Σύνδεσμο»

Το βράδυ της Παρασκευής (21/2), στην αίθουσα εκδηλώσεων «Στράτος Μελεμενής» του «Ιωνικού Συνδέσμου», πραγματοποιήθηκε μία εξαιρετική συναυλία του εναλλακτικού μουσικού συνόλου «Mosaic», τα μέλη του οποίου εκτέλεσαν και ερμήνευσαν με παραδειγματική άνεση υπέροχα διασκευασμένες και πρωτότυπες συνθέσεις, με επιρροές από την παράδοση της ανατολικής Μεσογείου και από τη τζαζ μουσική.

Για μια ακόμη φορά ο χώρος του «Ιωνικού Συνδέσμου» επιβεβαίωσε τις πολύ καλές πολιτιστικές στιγμές του και το τυχερό ακροατήριο που παραβρέθηκε στη συναυλία, είχε τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσει ένα ποιοτικό ρεπερτόριο, που συμπεριελάμβανε επιλεγμένα γνωστά και λιγότερο γνωστά τραγούδια για την ξενιτιά και τον έρωτα, ενορχηστρωμένα με φωνητικά, μακάμ, τροπικούς, τζαζ αυτοσχεδιασμούς, αλλά και μοντέρνους ρυθμούς, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο μουσικό μωσαϊκό, γεμάτο δυναμισμό, έρωτα, λυρισμό και μυστήριο.

Μάλιστα, στο τέλος της συναυλίας, ο Πρόεδρος του «Ιωνικού Συνδέσμου» κ. Γιάννης Κοντίτσης απένειμε τα εύσημα στα μέλη των Mosaic, Δανάη Λουκίδη (βιολί, φωνητικά) και Γιάννη Καρύγιαννη (πιάνο, φωνητικά), οι οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τον «Ιωνικό Σύνδεσμο» για τη διοργάνωση και τη φιλοξενία.

Απόστολος Σαλονικίδης

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ