Εξώδικο Π. Μανούρη κατά εφημερίδας “Δημοκρατία” για συκοφαντική δυσφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Παναγιώτης Μανούρης κινείται νομικά κατά των συκοφαντών

Άμεση ανασκευή των συκοφαντικών δημοσιευμάτων και πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας απαιτεί εντός 10 ημερών με εξώδικο του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης από την εφημερίδα «Δημοκρατία» και τους κατά νόμο υπεύθυνους. Ο επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» προειδοποίησε με δήλωσή του ότι θα ασκήσει όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέτρα κατά των συκοφαντών, που προσπαθούν να πλήξουν την αξιοπρέπεια και την υπόληψή του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:
«Εμείς μέχρι τις εκλογές θα μιλάμε με το πρόγραμμα μας για το αύριο της πόλης. Ο πανικός των λασπολόγων και των συκοφαντών εκπορεύεται από την απήχηση που έχουν οι θέσεις μας στη τοπική μας κοινωνία. Εμείς θα αποκαλύψουμε με στοιχεία, μετά το τέλος των εκλογών όλη τη σκευωρία των «κουμπάρων – εκδοτών», των fake news (ψευδών ειδήσεων) και των εικονικών διαδικτυακών προφίλ που τα διασπείρουν. Όλοι αυτοί θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

Η Νέα Ιωνία όμως, δεν αξίζει αυτό το χυδαίο επίπεδο πολιτικού διαλόγου, το οποίο έχουμε αποφασίσει να μην ακολουθήσουμε. Συνεχίζουμε με όραμα, σχέδιο και επιχειρήματα για το καλό της πόλης μας!»

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της εξώδικης πρόσκλησης:

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ