Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Νέας Ιωνίας λόγω αντιπλημμυρικών έργων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας ενημερώνει τους δημότες ότι στο πλαίσιο επειγουσών εργασιών αντιπλημμυρικών έργων στην πόλη μας, διακόπτεται η κυκλοφορία σε τμήμα της οδού Αγίου Γεωργίου και πραγματοποιείται μέσω παρακείμενων οδών, βάσει της σήμανσης και των οδηγιών που δίνονται από τον ανάδοχο του έργου. 

Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών, λόγω της αναγκαιότητας των παραπάνω παρεμβάσεων, καθώς τα έργα αυτά αφορούν κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και ομβρίων υδάτων σε διάφορες περιοχές του Δήμου μας και είναι ύψιστης σπουδαιότητας για την ποιότητα ζωής της πόλης μας. Αναλυτικά, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προβλέπουν τα εξής: 

1. Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Αγίου Γεωργίου από Τενέδου έως Μαλακοπής όλο το εικοσιτετράωρο, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου. 

2. Η κυκλοφορία για αυτούς που κινούνται στην οδό Αγίου Γεωργίου από την πλευρά του σταθμού ΗΣΑΠ καθώς και από την οδό Τενέδου ακολουθεί την εξής παράκαμψη : αριστερά στην οδό Αγίας Όλγας – δεξιά στην οδό Γαληνού – δεξιά στην οδό Παλαιολόγου – αριστερά στην οδό Σινώπης και στην συνέχεια κανονικά. 

3. Η κυκλοφορία για αυτούς που κινούνται στην οδό Παλαιολόγου με προορισμό το Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο ακολουθεί την εξής παράκαμψη: δεξιά στην οδό Κερασούντος που έχει αντιδρομηθεί και αριστερά στην οδό Αγίας Όλγας που έχει γίνει δρόμος διπλής κατεύθυνσης μέχρι την είσοδο του Νοσοκομείου. 

4. Η κυκλοφορία για αυτούς που κινούνται στην οδό Σινώπης με προορισμό το Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο, ακολουθεί την εξής παράκαμψη: δεξιά στην οδό Τραπεζούντος – αριστερά στην οδό Κερασούντος, που έχει αντιδρομηθεί στο τμήμα από Παλαιολόγου έως Αγίας Όλγας και αριστερά στην οδό Αγίας Ολγας που έχει γίνει δρόμος διπλής κατεύθυνσης εκ περιτροπής μέχρι την είσοδο του Νοσοκομείου. Σημειώνεται ότι το τμήμα της οδού Κερασούντος από Παλαιολόγου έως Αγίας Όλγας έχει αντιδρομηθεί και το τμήμα της οδού Αγίας Όλγας από Κερασούντος έως την είσοδο του Νοσοκομείου έχει γίνει δρόμος διπλής κατεύθυνσης εκ περιτροπής. 

5. Η κυκλοφορία για αυτούς που κινούνται στην οδό Σινώπης με προορισμό την οδό Αγίου Γεωργίου ακολουθεί την εξής παράκαμψη: δεξιά στην οδό Τραπεζούντος – αριστερά στην οδό Ομήρου – δεξιά στην οδό Αγίας Όλγας – αριστερά στην οδό Μάντικα – αριστερά στην οδό Εμμ. Παππά – δεξιά στην οδό Βότση – αριστερά στην οδό Κυδωνιών – αριστερά στην οδό Αντλιοστασίου και αριστερά ή δεξιά στην οδό Αγίου Γεωργίου. 

6. Η κυκλοφορία για αυτούς που κινούνται στην οδό Παλαιολόγου με προορισμό την οδό Αγίου Γεωργίου ακολουθεί την εξής παράκαμψη: δεξιά στην οδό Ομήρου – δεξιά στην οδό Αγίας Ολγας – αριστερά στην οδό Μάντικα – αριστερά στην οδό Εμμ. Παππά – δεξιά στην οδό Βότση – αριστερά στην οδό Κυδωνιών – αριστερά στην οδό Αντλιοστασίου και αριστερά ή δεξιά στην οδό Αγίου Γεωργίου. 

Από τη περιοχή των έργων διέρχονται λεωφορειακές γραμμές και έχει εκδοθεί από τον ΟΑΣΑ η απόφαση 4.101/14-3-2019 που τροποποιεί προσωρινά και μερικώς τις διαδρομές τους. 

Θωρακίζουμε τη ζωή μας!

Προστατεύουμε τις περιουσίες των δημοτών μας!

Δημιουργούμε έργα υποδομής!

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ