Ενημέρωση για τα Μέτρα Ατομικής προστασίας των εργαζομένων στον δήμο Νέας Ιωνίας ζητεί η «Λαϊκή συσπείρωση»

Ν. Ιωνία 3/3/2020

Προς Τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, Κύριο  Α. Χατζησσαβίδη

Κοινοποίηση
Δήμαρχο Ν. Ιωνίας, Κυρία Δ. Θωμαϊδου
Πρόεδρο Δ.Σ Ν. Ιωνίας, Κύριο Κ. Κουλούρη

Κύριε Πρόεδρε της Οικονομικής Επιτροπής,

Μετά την απόφαση που πήρατε στην Οικονομική Επιτροπή, να κηρύξετε έκπτωτο τον ανάδοχο της Σύμβασης για την προμήθεια των Μέσων Ατομικής Προστασίας των εργαζομένων, των ετών 2017 και 2018 και στα πλαίσια της υποχρέωσης που έχετε να απαντάτε σε ερωτήματα που σας θέτουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και με την ιδιότητα του μέλους της Οικονομικής Επιτροπής,

Ζητάμε ως Λαϊκή Συσπείρωση να ενημερώνετε σταθερά τόσο την Ο.Ε όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο σε κάθε συνεδρίαση, για ότι ενέργειες έχετε προβεί έως και σήμερα και θα προβείτε και στη συνέχεια, εσείς ή οι αρμόδιες επιτροπές των οποίων προΐσταστε και έχετε αναθέσει τη διεκπεραίωση αυτού του ζητήματος, ώστε να είμαστε σε θέση σαν Δημοτικοί Σύμβουλοι, να ασκούμε τον επιβεβλημένο έλεγχο για το πώς υλοποιείται και αν προχωράει για να ολοκληρωθεί η προμήθεια των ειδών για τα οποία κηρύχθηκε έκπτωτος ο ανάδοχος.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε σήμερα 3/3/2020 που συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή πριν την έναρξη της Συνεδρίασης να ενημερώσετε τα μέλη της, τι ενέργειες έχουν γίνει, σε ποιους προμηθευτές έχετε απευθυνθεί μέχρι τώρα, τι σας έχουν απαντήσει, αν έχουν δοθεί προσφορές και με ποια διαδικασία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι έχετε δεσμευτεί στην Οικονομική Επιτροπή, να ξεκινήσετε τη διαδικασία προκήρυξης προμήθειας των Μέσων Ατομικής Προστασίας των εργαζομένων των ετών 2019 και 2020 το  2019 έχει ήδη παρέλθει οι εργαζόμενοι είναι χωρίς ΜΑΠ και ακόμη δεν έχετε κάνει τίποτα.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση  
Οι δημοτικοί Σύμβουλοι
Κ. Κατιμερτζόγλου, Π. Τσουκαλάς Θ. Χαμαλίδης, Α. Ματθαίου, Ε. Μποτζιολή    ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ν.Ιωνίας, ενημερώνει τους εργαζόμενους, για την πορεία της προμήθειας των Μέσων Ατομικής Προστασίας μετά την απόφαση της πλειοψηφίας της Οικονομικής Επιτροπής να κήρυξη έκπτωτο τον ανάδοχο με σκοπό όπως ισχυρίστηκαν να προχωρήσει άμεσα η Προμήθεια των υπόλοιπων ειδών που δεν παρέδωσε.

Στο πιο πάνω ερώτημα που υπέβαλε στον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής κ. Α. Χατζησαββίδη, τον οποίο η πλειοψηφία της Ο.Ε εξουσιοδότησε ως αρμόδιο αντιδήμαρχο οικονομικών πριν από 15  μέρες, να προχωρήσει σύμφωνα με όσα προβλέπει ο Νόμος, σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, για να καταστεί δυνατή η προμήθεια των ειδών  που λείπουν επειδή  δεν ολοκληρώθηκε η προμήθεια. Η απάντηση που δίνει και σας την παρουσιάζουμε αυτούσια παραπάνω είναι :

Ότι δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως ότι η κοροϊδία συνεχίζεται. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, γνωρίζεται ήδη ότι σας εμπαίζουν χρόνια τώρα ότι δεν τους καίγεται καρφί   για την ασφάλειά σας και τις τεράστιες ελλείψεις που έχετε εξ αιτίας της αντεργατικής πολιτικής που υπηρετεί η σημερινή και χτεσινή Δημοτική Αρχή. Όμως  από την πείρα σας γνωρίζεται ότι τα ΜΑΠ προχώρησαν όσο προχώρησαν με τους αγώνες σας οι οποίοι χτυπήθηκαν ανελέητα.

Η Λύση για να παραμεριστούν όλα τα εμπόδια που βάζουν οι δυνάμεις που διοικούν σήμερα το Δήμο μπορεί να δοθεί, μόνο με τον δικό σας οργανωμένο αγώνα, κόντρα σε κάθε είδους  μεθοδεύσεις καλοπιάσματα υποσχέσεις ή απειλές.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
Οι Δημοτική Σύμβουλοι
Κ. Κατιμερτζόγλου, Π. Τσουκαλάς, Θ. Χαμαλίδης, Α. Ματθαίου, Ε. Μποτζιολή

                                                                                                             Ν. Ιωνία 6/3/2020    

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ