Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας: η Ελληνική Παράδοση κατά το Δωδεκαήμερο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Να τα πούμ – e και σε εσάς;;

Σε εμάς πάντως, μας τα eίπαν!!!

Πανηγυρικά! Μοναδικά! Μια πανδαισία!!

Με τη δυναμική συμμετοχή δεκάδων μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή συνάντηση, εξ αποστάσεως, δια ζώσης, της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 από τις 7:30 έως και τις 10:00, ενδεικτικό του ενδιαφέροντος όλων, με θέμα τον αστείρευτο πλούτο της Ελληνικής Παράδοσης κατά το Δωδεκαήμερο.

Είμαστε ευγνώμονες στους εξαιρετικούς συνεργάτες μας κα. Ελένη Φιλιππίδου και κ. Πέτρος Μήτσου για την άρτια, αρθρωτά δομημένη, στοχευμένη, επιστημονικά τεκμηριωμένη και χειμαρρώδη παρουσίαση των εθίμων σε όλο το φάσμα του Ελληνισμού.

Από τη Θράκη στην Ήπειρο, από τη Ρούμελη στη Λευκάδα! Ευχαριστούμε όσες και όσους μας τίμησαν. Ξεχωρίζουμε όσες και όσους συνδέθηκαν από την Ερμούπολη  της Σύρου, τη Λάρισα, την Καλαμάτα, την Κέρκυρα, τη Λαμία και το Αγρίνιο!! Μία πανδαισία ήχων, λόγου και μουσικής η Ελλάδα!!

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας κ. Θανάσης Ραφτόπουλος αναφέρθηκε στο σκοπό της βραδιάς και τον συνέδεσε με τις ευρύτερες πρωτοβουλίες που πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν με την είσοδο στο επετειακό 2021. Αναφέρθηκε δε στον αδιαπραγμάτευτο σεβασμό των ναμάτων της Ελληνικής Παράδοσης.

Η μεγάλη ανταπόκριση της πρόσκλησής μας είναι δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον. Ένα μέλλον που το Σωματείο μας οικοδομεί με συνέπεια και προσήλωση.

Χαιρετίζουμε τα μέλη και τους φίλους μας για τη διαρκή εμπιστοσύνη τους!

Μας τίμησε με το χαιρετισμό της η Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαϊδου η οποία επαίνεσε τη δράση μας και ευχήθηκε για τις επερχόμενες γιορτές.

Και σε άλλα με υγεία λοιπόν!!

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ