Εντυπωσίασαν τα «Κολλητήρια της Βιβλιοθήκης» με τις παραστάσεις Καραγκιόζη

Για μία ακόμη χρονιά εντυπωσίασαν οι λιλιπούτειοι καραγκιοζοπαίχτες, που διδάσκονται την τέχνη του Καραγκιόζη από τον επίτιμο Πρόεδρο του «Ιωνικού συνδέσμου» κ. Τάκη Κωστιδάκη στον χώρο της Βιβλιοθήκης του Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Νέας Ιωνίας, παρουσιάζοντας με μοναδικό τρόπο τις παραστάσεις τους σε μια όμορφη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (22/6) στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας.


O κ. ΚΩΣΤΙΔΑΚΗΣ
Προλογίζοντας την εκδήλωση, ο κ. Τάκης Κωστιδάκης ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που είστε σήμερα εδώ. Νομίζω ότι είναι η τρίτη χρονιά που κάνουμε κάτι τέτοιο.

Να πω τα πλην και θα πω και τα συν: Υποτίθεται ότι έχω το άγχος του Φεστιβάλ και θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσω το πρόγραμμα και να κάνω κάποιες δουλειές. Δεν ξέρω τι μ’ έχει πιάσει φέτος. Ενώ ξέρω ότι θα συνεχίσουμε και του χρόνου και τον άλλον χρόνο, όσο έχω κουράγιο, με έχει πιάσει μια αγωνία λες και είναι η τελευταία φορά. Γι’ αυτό και ευχαριστώ ιδιαίτερα την αγαπητή μου Λίλιαν Αθυμαρίτου, που είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, την Όλγα Ακιανίδου, που είναι Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας, και την Παναγιώτα Σούγια, από την «ΙΟΝΙΑΝΕΤ», τη δημοσιογράφο μας, που αν και τους ειδοποίησα δυόμισι με τρεις η ώρα, ήρθανε στην ώρα τους εδώ.

Ευχαριστώ όλους τους γονείς, που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, Για μένα όλα αυτά τα χρόνια τα νιώθω σαν παιδιά μου. Παίρνω αυτό το θάρρος. Έρχεται η Παρασκευή και πάω στα παιδιά μου. Ακόμα και τα εγγόνια μου το έχουν συνειδητοποιήσει. «Έχεις μάθημα παππού; Θα πας στα παιδιά;», μου λένε.», ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Θα κάνουμε μια προσπάθεια σήμερα να σας δείξουμε τη δουλειά μας. Τι μάθανε τα παιδιά αυτόν τον καιρό. Να το χαρούνε κι εκείνα, να το χαρείτε κι εσείς. Είναι ένας λόχος. Και είναι όλα αγοράκια. Έξι αγοράκια.».

Αμέσως μετά, τα «Κολλητήρια της Βιβλιοθήκης» έπαιξαν τις δικές τους παραστάσεις Καραγκιόζη, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παριστάμενων θεατών, καθώς με τις εμφανίσεις τους απέδειξαν την τεράστια πρόοδο που έχουν κάνει μέχρι σήμερα, παρακολουθώντας τα μαθήματα του κ. Κωστιδάκη, αφήνοντας παράλληλα πολλές υποσχέσεις για το καλλιτεχνικό τους μέλλον.

Παναγιώτα Σούγια

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ