Εντυπωσιακές επιδείξεις στη γιορτή του Ο.Π.Α.Ν. Νέας Ιωνίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τελική Ετήσια Γιορτή Χορού και Γυμναστικής, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Ο.Π.Α.Ν. Νέας Ιωνίας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (8/6), στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, παρουσία πλήθους θεατών, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τις εξαιρετικές εμφανίσεις των τμημάτων των γυμναστών του Ο.Π.Α.Ν., που περιελάμβανε τις παρουσιάσεις 23ων προγραμμάτων ρυθμικής και ενόργανης ακροβατικής γυμναστικής, καθώς και μπαλέτου, σύγχρονου, Latin, Hip-Hop και Funky Jazz χορού.

Ο κ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Νέας Ιωνίας και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» κ. Σπύρος Αμανατίδης είπε πως: «Σήμερα, με την τελική εκδήλωση του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας κλείνει μια ακόμα δημιουργική χρονιά. Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού αθλητισμού πρέπει να είναι στις προτεραιότητες της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής και δεν πρέπει να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για τη διατήρηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων τμημάτων και ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τους δημότες αθλούμενους. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλοι εμείς του Ο.Π.Α.Ν., δηλαδή η Διοίκηση, τα μέλη του Δ.Σ., οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Δήμου, που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας  και για την άμεση στήριξη με τη συμμετοχή σας στα προγράμματα του Ο.Π.Α.Ν.. Ελπίζουμε να μείνουμε ενωμένοι και να παλέψουμε εάν χρειαστεί για να μην χαθεί η πολύτιμη αυτή υπηρεσία προς τους δημότες της πόλης μας. Και εκ μέρους του Δ.Σ. του Οργανισμού ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το διοικητικό προσωπικό και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, τους γυμναστές μας. Και όλοι εμείς ευχόμαστε σε όλους εσάς ένα καλό καλοκαίρι. Να ‘στε καλά.».

ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ
Ακολούθησαν οι όμορφες και εντυπωσιακές επιδείξεις των 23ων προγραμμάτων της βραδιάς, την οποία παρουσίασε η κ. Τάνια Κουμπή. Ακόμη, ενδιάμεσα από τις εμφανίσεις των διαφόρων τμημάτων πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις αυτών, τις οποίες έκαναν κατά σειρά: η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, η οποία μετά από την πρόσφατη νίκη της στις δημοτικές εκλογές πρόκειται να αναλάβει τα καθήκοντα της Δημάρχου Νέας Ιωνίας την 1η Σεπτεμβρίου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φιλίππα Αθυμαρίτου, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Βασίλειος Χριστοδούλου, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Κωνσταντίνος Κουλούρης, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» και υπεύθυνος πολιτιστικών δράσεων του Ο.Π.Α.Ν. κ. Δημήτρης Γεωργούδης, καθώς και ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Σπύρος Αμανατίδης.

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, ο Διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Κώστας Ζαχαριάδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Σχολικών Επιτροπών κ. Χρήστος Χατζηιωάννου, καθώς και ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δύναμη προοπτικής» κ. Ιωάννης Ιωάννου.

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ