Εορταστικές εκδηλώσεις μια από τα ίδια & παρατράγουδα στο δημοτικό συμβούλιο

Παρακολουθούμε τις Εορταστικές εκδηλώσεις στον δήμο μας. Κάποιες είναι ενδιαφέρουσες κάποιες μια από τα ίδια. Έχουμε ξαναπεί ότι κάθε εκδήλωση ιδιαιτέρα τέτοιου μεγέθους πρέπει εφεξής να προετοιμάζεται από καιρό και να συνεργάζονται όσοι έχουν ιδέες και μπορούν να προσφέρουν. Αυτό για να ξεφύγουμε επιτέλους από τα τετριμμένα πολλών ετών. Κι αν για φέτος υπάρχει μια δικαιολογία λόγω του λίγου χρονικού διαστήματος που διοικεί η νέα δημοτική αρχή, του χρόνου τι θα πούμε;

Και μιας και μιλάμε για τις εκδηλώσεις πολλή συζήτηση έγινε ειδικά στα social media για το Χριστουγεννιάτικο δένδρο που παρείχε ως χορηγία Τράπεζα στον δήμο μας. Τι να πω για το «δένδρο», ότι είχε φαντασία, ότι ήταν από τη ρομποτική εποχή του 2300 μ.χ, ότι κάτι συμβολίζει; Χάθηκε βρε παιδιά το κλασικό δεντράκι, ή καλύτερα το Ελληνικό καραβάκι; Τέλος πάντων ας το δούμε το θέμα εγκαίρως την άλλη φορά.

Κι όσον αφορά τον μη επαρκή εορταστικό στολισμό της πόλης ακούσαμε ότι πολλά φωτιστικά είχαν χαθεί, άλλοι είπαν ότι κάπου βρήκαν ολόκληρες κούτες, ας μας πει υπεύθυνα κάποιος. Κι όσον αφορά τις χορηγίες προσωπικά δεν είμαι γενικά και αόριστα αντίθετος, αρκεί να ελέγχουμε αυτό που μας χορηγείται και κάθε χορηγία να συνδέεται με την στήριξη της πόλης και της τοπικής αγοράς .

Πάντως από τα θετικά που θα καταλογίσουμε στη δημοτική αρχή είναι η σημαντική εθελοντική εργασία στελεχών της κ. Θωμαΐδου που πλαισίωσαν με ενθουσιασμό και κόπο όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις. Όσο για τη Δήμαρχο την είδαμε μαζί με άτομο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος να τοποθετούν με προσωπική εργασία τα αστεράκια στα πεζοδρόμια της Λ. Ηρακλείου στα Πευκάκια και ειλικρινά μπράβο της, αν και θα προτιμούσαμε να το κάνουν οι εργαζόμενοι του δήμου, έστω και Κυριακάτικα.

Τελικά η παράταξη του τέως δημάρχου κ. Γκότση , η «Ενότητα» φαίνεται ότι πάλι κινείται. Πολυμελή νέα γραμματεία μαθαίνουμε ότι εξέλεξε, άνοιγμα στον κόσμο ετοιμάζει, αλλαγές από τα πάνω μέχρι τα κάτω και πάει λέγοντας. Και σας να μην φθάνει αυτό κατηγορεί ο κ. Μανούρης την Δήμαρχο ότι αποδέχθηκε την πρόταση της «Ενότητας» για το νέο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου.

Και τα παρατράγουδα στο δημοτικό μας συμβούλιο συνεχίζονται. Ζούμε σουρεαλιστικές και πρωτοφανείς καταστάσεις, μαζοχιστικού χαρακτήρα. Πολίτης από τα πίσω έδρανα εξεράγει και σε κατάσταση υστερίας για μια ακόμα φορά έχασε κάθε έλεγχο στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, υβρίζοντας δημοτικούς συμβούλους και άλλους πολίτες με χυδαίο τρόπο, φέρνοντας σε αμηχανία τον πρόεδρο του δημ. συμβουλίου που του ζήτησε ευγενικά να αποχωρήσει. Για να δούμε τι θα πράξει συνολικά το δημοτικό συμβούλιο, αν το ανέχεται αυτό που συνέβη για να ξέρουμε ότι πλέον τέτοιες συμπεριφορές είναι επιτρεπόμενες και κανείς σύμβουλος να μην διαμαρτύρεται όταν θα ακούει μπινελίκια από το κοινό που παρακολουθεί τις συνεδριάσεις, να ξέρουμε επιτέλους ότι κάθε σοβαρότητα έχει εκλείψει στη Ν. Ιωνία.

Πιπεράτα σχόλια: Βασίλης Μαγκαναδέλλης

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ