Επίσκεψη της Δημάρχου στα Λύκεια της Νέας Ιωνίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                                                                                    
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000434, 457
Fax. 210 2792500
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

Νέα Ιωνία 11/5/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη Δημάρχου Νέας Ιωνίας στα Λύκεια την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας τους

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου συνοδευόμενη από την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Ελένη Αλατσίδου, την Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ράνια Χρυσανθακοπούλου και την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αγγελική Δούκα επισκέφθηκε Λύκεια της πόλης το πρωί της Δευτέρας 11 Μαΐου 2020, ημέρα επαναλειτουργίας των σχολείων για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Συγκεκριμένα, η κα. Δέσποινα Θωμαΐδου επισκέφθηκε το 6ο Λύκειο Νέας Ιωνίας στον Περισσό και το 4ο Λύκειο Νέας Ιωνίας στην Αλσούπολη, όπου την υποδέχθηκαν οι διευθυντές Σαραντούλα Παρλαπάνη και Δημήτρης Ταγκαλάκης αντίστοιχα, οι οποίοι την ενημέρωσαν για τα μέτρα που έχουν ληφθεί και την ευχαρίστησαν για τη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα. Παράλληλα, παραδόθηκαν υφασμάτινες μάσκες για κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό.

Κατά την επίσκεψή της η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας διαπίστωσε ότι τηρούνται τα μέτρα και ότι τα σχολεία έχουν προετοιμαστεί καταλλήλως την πρώτη μέρα προσαρμογής μαθητών και εκπαιδευτικών στα νέα δεδομένα. Επίσης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές της Γ΄ Λυκείου στους οποίους ευχήθηκε καλή δύναμη και ευόδωση των στόχων τους.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου ανέφερε: «Με ικανοποίηση παρατηρώ ότι τα Λύκεια της πόλης μας έχουν προετοιμαστεί για την ομαλή και ασφαλή επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών. Ο Δήμος μας, εξασφάλισε και διέθεσε αντισηπτικά, γάντια και μάσκες, ενίσχυσε το προσωπικό καθαριότητας και καθάρισε τους αύλειους χώρους των σχολείων ώστε να διαμορφωθεί ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον. Είμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας, στον αγώνα για την επίτευξη των προσδοκιών όλων μας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους».

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ