Επίσκεψη της Δημάρχου Νέας Ιωνίας στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας

Επίσκεψη της Δημάρχου Νέας Ιωνίας στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας-1

Νέα Ιωνία 9/3/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το «ευχαριστώ» της Δημάρχου Νέας Ιωνίας στους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας

Τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου επισκέφθηκε η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 για να παραδώσει στον Αντιδήμαρχο, στα στελέχη και στους εργαζομένους της υπηρεσίας, το βραβείο στη κατηγορία «Βοήθεια στο Σπίτι» από τα «Best City Awards 2020» και τις θερμές ευχαριστίες για την αποτελεσματικότητα της υπεράνθρωπης προσπάθειας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Κατά την επίσκεψη η Δήμαρχος συνεχάρη τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Βλασσά, την Διευθύντρια κα. Φωτεινή Παπαδοπούλου, καθώς και τις εργαζόμενες στην «γυναικοκρατούμενη» Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας στις οποίες ευχήθηκε χρόνια πολλά λόγω της Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας, αλλά και τις ευχαρίστησε για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν και για την σπουδαία πανελλήνια διάκριση του Δήμου.

Συγκεκριμένα, η Δήμαρχος κα. Δέσποινα Θωμαΐδου τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για την σημαντική διάκριση που φέρατε στον Δήμο μας.  Οφείλεται βέβαια στην άοκνη προσπάθειά σας προκειμένου να σταθείτε δίπλα σε κάθε ευπαθή πολίτη και να δώσετε άμεσες λύσεις ξεπερνώντας κάποιες φορές τις υπηρεσιακές δυνάμεις. Αυτό το βραβείο ανήκει σε εσάς και σε όλους τους συμπολίτες μας που υπομένουν και με υπευθυνότητα απέναντι στην υγειονομική κρίση που πλήττει τον πλανήτη και τη χώρα μας».

Ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Βλασσάς συμπλήρωσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη, στους εργαζομένους και στους εθελοντές της υπηρεσίας μας για την καθημερινή και αμέριστη συμβολή τους, όλο αυτό το διάστημα, σε μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση. Από τη θέση ευθύνης μου θέλω να τους ευχαριστήσω όλες και όλους για την άψογη συνεργασία με την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουμε την εποικοδομητική και παραγωγική θητεία προς όφελος των συμπολιτών μας».

Φωτεινή Παπαδοπούλου - Δέσποινα Θωμαΐδου
Επίσκεψη της Δημάρχου Νέας Ιωνίας στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας-1

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ