Επιστολή στα μέλη και τους φίλους της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας

Προς

Όλα τα μέλη και τους φίλους της Ενώσεως Σπάρτης Μ. Ασίας

Αγαπημένοι μας

Χριστός Ανέστη

            Το 2020 είχε ορισθεί από την Ένωσή μας, με την ευκαιρία των 40 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του Πνευματικού της Κέντρου, ως έτος πολλαπλών πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, κοινωνικών, αθλητικών (σκάκι) δράσεων που εκτός των άλλων θα περιλάμβαναν επισκέψεις, εκδρομές, με κορυφαία την εκδρομή στη Μ. Ασία κλπ.

            Όμως από την αρχή του Μάρτη, με την επιδρομή της πανδημίας του κορωνοϊού, όλα ανατράπηκαν. Η Ένωση αναγκάστηκε να ματαιώσει ή να αναστείλει όλες τις εκδηλώσεις της και ουσιαστικά «σφράγισε» όλους τους χώρους της. Έτσι για παράδειγμα, δεν εκτελέστηκε για πρώτη φορά στα 60 χρόνια η ετήσια Εορτή του Συλλόγου και δεν έγινε η Τακτική Οικονομικο-απολογιστική Γενική Συνέλευση.

            Ελπίζουμε ότι σύντομα και εφόσον αρθούν όλες ο απαγορεύσεις να ξανασυνδέσουμε το κομμένο νήμα. Όλο αυτό το διάστημα ήσασταν πάντα στις σκέψεις μας και προσπαθούσαμε με πολλούς τρόπους να  επικοινωνήσουμε μαζί σας.

            Με τη βοήθεια του Θεού, όταν όλα θα λάβουν ένα τέλος, η Ένωση θα επανέλθει δριμύτερη στο προσκήνιο, στηριζόμενη στην αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας που ποικιλότροπα μέχρι τώρα έχετε αφειδώς προσφέρει.

            Σας  ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και Καλή Αντάμωση.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ενώσεως Σπάρτης Μ. Ασίας     

                                                                                      

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ