Επιστολή της κας Ζαχοπούλου για την πλατεία Υγείας

Καλησπέρα σας! Ονομάζομαι Ζαχοπούλου Χριστίνα και είμαι κάτοικος Νέας Ιωνίας. Γράφω αυτό το μήνυμα (το οποίο επιθυμώ να δημοσιευθεί), για να αναφέρω ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα του Δήμου μας.

Είμαι μητέρα και σχεδόν καθημερινά πηγαίνω βόλτα με τον γιό μου (2.5 ετών) στην πλατεία Υγείας δίπλα στην οδό Ομήρου στην Νεάπολη. Με λύπη και απόγνωση διαπιστώνω οτι η εικόνα της παιδικής χαράς στην πλατεία αυτή κάθε μέρα γίνεται και πιο τραγική. Οι κούνιες τρίζουν και κουνιούνται ολόκληρες και είναι θέμα χρόνου να πέσουν και να γίνει κανένα ατύχημα. Τα σκαλοπάτια στην τσουλήθρα ομοίως. Δεν το συζητώ καν για την τραμπάλα η οποία είναι έτσι κ αλλιώς χαλασμένη. Εκτός όλων αυτών των κινδύνων σήμερα διαπίστωσα ότι η παιδική χαρά αποτελεί και υγεινομική βόμβα για τα παιδιά μας και για εμάς. Κάδος σκουπιδιών ο οποίος έχει ξεχειλίσει απο σκουπίδια και τα οποία έχουν εξαπλωθεί σε όλη την παιδική χαρά είναι απλά μια εικόνα ανεπίτρεπτη για μια πολιτισμένη χώρα εν έτη 2019 και μάλιστα σε χώρο που παίζουν ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλώ πολύ την κ. Θωμαϊδου να λάβει υπ’όψιν της τα προαναφερόμενα και να ενεργήσει ωστε να υπάρχει μια κόσμια και ασφαλής παιδική χαρά για τα παιδιά μας. Η ασφάλεια, η χαρά και το παιχνίδι των παιδιών μας είναι προταιρεότητα σε αυτήν την κοινωνία που ζούμε! Αν ένας Δήμος δεν είναι ικανός να διαφυλάξει αυτά τα πολύτιμα πράγματα τότε μάλλον κάτι δεν πάει καθόλου καλά!

Ζαχοπούλου Χριστίνα

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ