Επιτυχής η 10η Αιμοδοσία των Εθελοντών Αιμοδοτών Σχολείων της Νέας Ιωνίας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (9/10), στο αμφιθέατρο του 3ου Γυμνασίου και 6ου ΓΕ.Λ. Νέας Ιωνίας, η 10η Εθελοντική Αιμοδοσία, που συνδιοργάνωσαν οι Εθελοντές Αιμοδότες Σχολείων Νέας Ιωνίας και η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολικών Μονάδων της πόλης.

Μάλιστα, η συμμετοχή υπήρξε εξαιρετικά μεγάλη, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να ανακοινώσουν πως η Αιμοδοσία θα επαναληφθεί τη Δευτέρα (14/10), στον ίδιο χώρο, ώρες: 15:00-18:45, τόσο για τους μαθητές των Λυκείων, όσο και για οποιονδήποτε άλλον θελήσει να προσφέρει ζωή σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα.

Δηλώσεις
Επίσης, μιλώντας στην «ΙΟΝΙΑΝΕΤ», η υπεύθυνη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, κ. Δέσποινα Τσιπά, επιβεβαίωσε πως η αιμοδοσία θα επαναληφθεί, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Είναι η 10η Αιμοδοσία που κάνουμε και αυτή τη φορά σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Νέας Ιωνίας. Απλά, λόγω προσέλευσης πολλών εθελοντών αιμοδοτών και πιο πολύ νέων παιδιών και μαθητών της 3ης Λυκείου, «έσπασε» η αιμοδοσία στα δύο. Δηλαδή, υπάρχει η σημερινή αιμοδοσία, που γίνεται για τους ενήλικες, και θα γίνει άλλη μία αιμοδοσία τη Δευτέρα, τις ίδιες ώρες, για τους μαθητές των Λυκείων και για όποιον άλλον θελήσει να έρθει να δώσει αίμα. Επειδή, λοιπόν, πέρσι ήρθαν περισσότερα από 100 άτομα και «διώχναμε» κόσμο, καθώς δεν ήταν δυνατόν στον διαθέσιμο χρόνο να μπορέσουν να δώσουν όλοι αίμα, επιλέξαμε τη φορά αυτή να διοργανώσουμε την αιμοδοσία σε δύο στάδια.».

Η εφημερίδα μας στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες και συγχαίρει τους διοργανωτές, καλεί δε όσους-ες μπορούν να δώσουν αίμα να το πράξουν.

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ