Επιτυχής η αιμοδοσία των εργαζομένων του Δήμου Νέας Ιωνίας

Το πρωινό της Τρίτης (10/9), στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσαν οι εργαζόμενοι του Δήμου, προκειμένου να ενισχύσουν τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος.

Με δεδομένο το γεγονός πως το αίμα αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά για τον άνθρωπο, το οποίο, όμως, δεν παρασκευάζεται και κατά συνέπεια δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο τεχνητό προϊόν, οι εργαζόμενοι του Δήμου Νέας Ιωνίας για μια ακόμη φορά έδειξαν θετικά δείγματα της αίσθησης της κοινωνικής τους ευθύνης, της προσφοράς και της αλληλοβοήθειας, ανταποκρινόμενοι σε ικανοποιητικό βαθμό στο κάλεσμα των συναδέλφων τους για εθελοντική αιμοδοσία, συμβάλλοντας σημαντικά στην κάλυψη πιθανών αναγκών συνανθρώπων μας.

Επίσης, μιλώντας στην «ΙΟΝΙΑΝΕΤ» ο υπεύθυνος της Αιμοδοσίας, κ. Λυκούργος Μυτιληναίος δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Σήμερα είχαμε τη 2η Αιμοδοσία για το 2019. Από ό,τι φαίνεται είχαμε αρκετά καλή συμμετοχή και θεωρώ πως ίσως είναι από τις καλύτερες σε προσέλευση. Σήμερα έχουν έρθει και νέοι συνάδελφοι, οι οποίοι δεν είχαν συμμετάσχει σε προηγούμενη αιμοδοσία, και μπορώ να πω ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά. Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω πως συνήθως δεν συμμετέχουν απλοί δημότες, παρόλο που κάνουμε κοινοποιήσεις για τη διεξαγωγή στην αιμοδοσία.».

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ